Nejste přihlášen/a.
Narazil jsem na jeden eshop world-store.cz kde mě velmi zaujali krásné mobilní telefony za výhodné ceny.Tak by mě zajímalo,bude takový mobil dobře fungovat,nenechá mě někde ve štychu?Co vy na to,koupili by ste si takový mobil nebo by ste se jim raději vyhnuli velkým obloukem?Chci si koupit nějaký kvalitní mobil (preferuji Nokii)ale zároven bych i chtěl,abych se odlišil od ostatních.Nelíbí se mi totiž dnešní nabídka mobilních telefonu.
Proč každý kdo si něco kupuje, tak v první řadě myslí na to co a jak když se to rozbije? . Já když si něco kupuju, tak především myslím na to, jak to budu používat - asi proto jsem téměř nic nikdy nereklamoval, záručáky někam nenávratně založím. Technika má duši, pozná, že k ní přistupujete s nedůvěrou a podle toho se zachová
Jééé, vy s tím naděláte, za tu cenu bych to klidně risknul
Smutné je, že u nás už prvotně nabyde hodně cena díky autorizovaným dovozcům, pak díky prodejcům a konečná cena je pak i +100% než v jiných zemích. Ne vždy se musí jednat o falzifikát.
Ja osobne by som nič nekupoval cez sprostredkovatela.Na koho by som sa potom obratil keby mi tovar nedosiel?V jeho podmienkach ,nezodpoveda za take veci.Podla toho čo som si prečital z jeho podmienok ,je zodpovedny len za prebratie penazi a za odoslanie objednavky,a dalej to už beži mimo neho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.