Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 5800 špatný čas

Od: nokia123 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám tento mobil, ale mam problem s časem...sám se mi zpožduje o 5 minut (většonou je to za jeden týden 5 minut)

Je to pro mě docela problem, používam ho jako budík, jako hodinky a tkd.

Nevíte co se s tím da udělat?

předem díky moc :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Může to teoreticky způsobovat synchronizace telefonu s emailem.

jarahosek*
hodnocení

0x

Zkus přehrát SW. Normálně přes Nokia stránky, je to záležitost 15 minut. Jen si nezapomeň zazálohovat kontakty a vše co potřebuješ, ale oni to i píšou před přehráním. Pokud to nepomůže, bude se zpožďovat pořád, nic víc s tím nenaděláš a tak šup do servisu:)

stanx
hodnocení

0x
přehrátí sw jde i přímo v tel. stejně i záloha. Může to dělat i nějaká aplikace, někdy pomůže i reset tel. Jinak je v nastavení času i auto kontrola času mám pocit-tak se podívej i tam. Další možnost mechanická závada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]