Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC ONE X baterie

Od: duschan* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda je opravdu na reklamaci, když jsem si u svého měsíc starého telefonu udělal BATTERY TEST a vyšel na na 59%. Někde (neoficiální zdroj) jsem našel, že pokud test vyjde pod 70%, tak je to spatne. Přitom s baterí mám problém teprve od pátku, před tím telefon zhruba od rána do večera vydržel, nyní při stejném využití jen polovinu. Otázka tedy zní, je to na reklamaci? Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

Ano, na reklamaci to je. Na baterie se vztahuje záruka stejně tak, jako na telefon. :) Rozhodně bych to nenechala jen tak, protože pokud Vám telefon nevydrží nabitý ani celý den (počítám, při nějakém tom běžném používání), tak je to problém a je to otravné telefon pořád nabíjet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]