Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Foták benq

Od: kravsko* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den

uvažuji o fotáku benq GH700...máte někdo s ním zkušenosti..doporučíte a nebo odradíte...děkuji

jinak jsem se koukal ještě na :

Fujifilm FinePix S4000
CANON PowerShot SX150 IS
NIKON COOLPIX L120

poradíte doporučíte?

děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No jo, každej je z Canóna paf :D, ale v téhle kategorii fotoaparátů bych se přiklonil spíš k FUJI.

jarahosek*

No tak třeba SX 130 byla špica mezi kompakty:) Canon není špatnej, ale každej máme svůj názor. Já třeba nedám dopustit na Olympus a tuhle jsme se tady div neseštěkali s jedním pánem co nedal dopustit na Sony a oba jsme si mleli svou. A já prostě říkám, že Canon z toho co pán napsal je nejlepší a vy mi jako na tu dobrou odpověď nekliknete jo*smich*

No seštěkali jsme se my, pokud si dobře pamatuju a netvrdím že Canon je špatnej, jen jsem si dovolil napsat k jakému bych se z těch uvedených přiklonil ;). SX 130 špice? No nebudem to rozebírat...

jarahosek*

Neseštěkali, jenom málem:) A máte pravdu, nebudeme to rozebírat:)) A co jinak? Jak to všechno jde takto před Vánoci když jsme zakopali válečnou sekeru? :)

ladinpraha*

NE!

Pravidla poradny: - Z9 - podvodně získávat ohodnocené odpovědi a říkat si o její ohodnocení. Při zjištění podvodu bude registrace vynulována popř. zrušena.

jarahosek*
hodnocení

0x

Budu stručnej. Jsem pro Canon. Kdo souhlasí, nechť klikne na dobrá odpověď:)

hodnocení

0x

digimanie.cz/...

doplněno 16.12.11 09:55:

přečíst si dole diskuzi

hodnocení

0x

A pro tu kategorii "extra super mega zoomů"...máte nějaký zvláštní důvod?

Koukal jsem na fotografie z Nikonu L120 a Fuji S4000...z těchto dvou je dle fotografií jepší jednoznačně Nikon...

Osobně bych Vás od těchto 20-30 násobných zoomů odrazoval..

Ale je to Vaše věc..

hodnocení

0x

Samozřejmě, že velkorozsahové zoomy nejsou opticky nic moc, ale vše je nějaký kompromis a tazatel si musí ujasnit priority. Nikonní kompakty dělají možná hezké fotky, ale jsou uživatelsky hodně nepřívětivé, zatím jsem neviděl spokojeného uživatele nikonního kompaktu.

wladi*
hodnocení

0x

Přes časem jsem si pořídil celkem laciný BENQ DCC1450 a jsem s ním nadmíru spokojený.

On ten Benq nebude špatný, ale lidi se bojí jít do ne moc známé, nebo rozšířené značky. Každý si sedá na zadnici před Canónem a spol. které jsou v mnohém konzervativní a přitom jim unikají mnohem vychytanější výrobky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]