Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
uvažuji o fotáku benq GH700...máte někdo s ním zkušenosti..doporučíte a nebo odradíte...děkuji
jinak jsem se koukal ještě na :
Fujifilm FinePix S4000poradíte doporučíte?
děkuji
No jo, každej je z Canóna paf :D, ale v téhle kategorii fotoaparátů bych se přiklonil spíš k FUJI.
No tak třeba SX 130 byla špica mezi kompakty Canon není špatnej, ale každej máme svůj názor. Já třeba nedám dopustit na Olympus a tuhle jsme se tady div neseštěkali s jedním pánem co nedal dopustit na Sony a oba jsme si mleli svou. A já prostě říkám, že Canon z toho co pán napsal je nejlepší a vy mi jako na tu dobrou odpověď nekliknete jo
No seštěkali jsme se my, pokud si dobře pamatuju a netvrdím že Canon je špatnej, jen jsem si dovolil napsat k jakému bych se z těch uvedených přiklonil . SX 130 špice? No nebudem to rozebírat...
Neseštěkali, jenom málem A máte pravdu, nebudeme to rozebírat
) A co jinak? Jak to všechno jde takto před Vánoci když jsme zakopali válečnou sekeru?
Samozřejmě, že velkorozsahové zoomy nejsou opticky nic moc, ale vše je nějaký kompromis a tazatel si musí ujasnit priority. Nikonní kompakty dělají možná hezké fotky, ale jsou uživatelsky hodně nepřívětivé, zatím jsem neviděl spokojeného uživatele nikonního kompaktu.
On ten Benq nebude špatný, ale lidi se bojí jít do ne moc známé, nebo rozšířené značky. Každý si sedá na zadnici před Canónem a spol. které jsou v mnohém konzervativní a přitom jim unikají mnohem vychytanější výrobky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.