Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou varnou konvici

Od: valka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Budu prosit ještě jednou o radu při výběru konvice.Kterou koupit,kdo má zkušenosti-MORPHY RICHARDS,nebo KENWOOD.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

tu první značku jsem měl, kupoval jsem jí počátkem devadesátých let a než jsem se rozvedl, tak ještě pořád fungovala a to bylo po deseti letech a nevím jak dlouho jí ještě ex používala a proto MR je držák

limetka*
hodnocení

2x

Máme MORPHY RICHARDS už 13 let a stále šlape jako hodinky- navíc je to konvice moc povedená designem a když ji ráno plním, mám hned dobrou náladu. Možná divné, ale je to tak *slunce*

bajbic*
hodnocení

2x

MR máme už 6. rokem a stále špale. Doporučuji!

valka*
hodnocení

Děkuji všem za radu,již jsem ji objednala.Tak doufám,že bude dlouho sloužit.Přeji vám hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]