Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtela bych k Vánocům od rodiču Nokii C6. Co si o ni myslíte? je dobrá? Já jsem četla recenze a většinou říkají, že je těžká a velka coz mi nevadí, ale i říkjí že se seká a toho se hrozně bojim. Nemáte ho nekdo? Co si myslíte?
PS: Jinak me je 15 takze nepotrebuju nic extra, aby to umelo, ale ta klavesnice se hodí :D
Děkuju
souhlasím s jarahosek - známá tento telefon má a nemůže si ho na psaní vynachválit. Otevře klávesnici, "zavěsí tel za ukazováky" a palcema má ve mžiku sms napsanou. Zas až tak moc těžký není a sekání může být závislé na mnoha nainstalovaných aplikacích a nehrozí riziko zavirování jako u android. Mezi námi pro 15ti letou jsou i levnější tel, za dva tři roky budeš mít jiné nároky...
Normálně jsem proti samsungu.. ale pokud řešíš nákup nokia vs. samsung tak od té nokie rychle uteč...
Nokia má dobré telefony do 2 000,- czk pak je to děs...
Včera jsem měl v ruce N9 za 13, tis a reakce ikonek displeje byla někdy na podruhé či napočtvrté... prostě jsem jen žasnul...
A nokia o které se zminuješ je pomalejší na papírový blok...
Raději pohledej nějaký samsung kde bude psáno že obsahuje android 3.0 anebo že bude na něj možné provést upadte...
A jak psal výše u té klávesnice opravdu není o co stát...
doplněno 12.12.11 15:23:Já měl ten telefon v ruce na porovnání s iphonem 3G a zkoušel jsem co a jak..
To že bena nezná pořádně název svědčí dost o tom jaké zkušenosti má s telefonem...
Ne opravdu jsem se nespletl... telefony mě částečně živí... takže vím přibližně co a jak...
A co klávesky týče to co má tahle nokia a BB je jako srovnávat vodu s benzínem..
Ta klávesnice je pro mladou holku fajn. Já třeba rozhodně nejsem už ve stavu, že bych psal miliony sms ale dostal jsem služební Blackberry s Qwerty klávesnicí. Nejprve jsem z toho byl nešťastnej ale nakonec je to mnohem lepší než klasický telefon To samé u této Nokie. Mladá holka prostě tu klávesnici využije a dle mého mínění je pohodlnější psát sms na klasické qwerty klávesnici než na dotykové qwerty klávesnici. Ale je to jen můj názor. Já bych třeba mé dceři, až jí bude 15 s klidem tu Nokii koupil. Nenvšichni potřebují a využijí Android...
Já naopak jsem pro tu Nokii, protože ji má kámoška (17 let) a nemůže si vynachválit. A mě přijde taky dobrá.
Jinak nevím, zda-li se hangar nepřekoukl a nedržel v ruce něco jinéjo, protože N9 jsou rychlé, akorát málokdy ten Mego, či jak se ten systém jmenuje, spadne, ale to je běžné a není to na závadu. Škoda jen, že není tolik aplikací pro něj, ale zákald pro běžnýho uživatele tam je.
No Samsungy špatné nejsou, jen ten android je riziko - android bez antiviru je jako počítačový Windows bez antiviru. Na android se teď zaměřují vývojaři virů, protože je dost populární, takže byxh dával velkýho bacha, co odkud a kde stahuju, kam chodím, že jo atd.
Nic moc... skoro k nicemu... a klavesnici ani nepotrebujes... Radsi Samsung Galaxy Ace, Samsung Nexus, Nokia N9 atd...
To co píšete je hloupost. Nevím proč nic moc. Sekat se může každý telefon, většinou stačí přehrát SW, což zvládne i zde 15ti letá tazatelka a nepřicházíte o záruku. Nokia trochu zaspala ve vývoji a pravda je v tom, že třeba Samsung je nyní IN, ale to neznamená, že tato Nokia je špatná. Není, pro tazatelku bohatě stačí a s tou klávesnicí jste také ulítl. Pátnáctiletá holka rozhodně klávesnici využije. Mladí, jestli to nevíte, píšou docela dost SMS a na to je právě ta klávesnice... Takže holka, buď v pohodě. A navíc jak sed říká, darovanému koni...
Pokud vim, tak nema zrovna moc dobry display... Podle me je dotykova klavesnice pohodlnejsi... no ono ted budou laserove klavesnice...
to není pravda, dvoujádrové android telefony jako třeba Galaxy i9100 S II se tedy rozhodně nesekají vůbec
laserova klavesnice je asi stejny nesmysl jako 3d displej, k nicemu ... pokud chcete kvalitni softwarovou klavesnici jdete do SlideIT nebo SWYPE, ty umoznuji novym zpusobem zadavat cela slova a velmi rychle psat. To je skutecna inovace s praktickym dopadem a ne nesmysly typu laserova klavesnice ... kde si budete laserovku promitat kdyz stojite v tramvaji?
nokia je jen průserář ... ve smartphonech se jim vůbec nedaří uchytit narozdíl od těch co včas nasedli do rychlíku s Android OS .. htc, samsung, lg, sony ...
nokia pouští a opouští jeden neúspěšný os za druhým (meego, neamo, wp, a konečně z pohledu smarphonu je neúspěšný a naprosto nedostatečný i ten jejich symbian)
zaměřil bych se spíš na android telefony, ty mají lepší budoucnost i současnost než iphone a to už je co říct ...
Děkuju všem za názory. Také jsem ještě přemyslela nad nokii N97 mini. Koukala jsem se a má docela dobré recenze. Která si myslíte že je lepší? děkuji
Já myslím, že to je jedno. Spíše bych šel do té C6 kvůli té klávesnici. Ale je to na tobě, ty budeš ten telefon používat. Za našich mladých let jsme používali Nokii 3310 a byli jsme za borce a když jsem do práce přišel s 3510i s barevným displejem a rozlišením tuším 60x90 tak to bylo halo Dnešní problémy jsme neřešili
Každopádně pokud z těch dvou, tak c6.
nokii nebrat ... n97 je opravdu krám, zastaralý operační systém ... jdi raději do NEXUS S nebo XPERIA MINI
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.