Nejste přihlášen/a.
Mám v tlf.Nokia N95 8GB nainstalovanou novou verzi "mapy".Tento program mne však hlásí,že se jedná o placenou verzi.Domnívám se,že je to tím,že verze tlf.Nokia N95 r.v.2008 má nainstalován softwer k mapám v placené verzi.Vzhledem k tomu,že v současné době je verze "mapy" zdarma,potřebuji poradit,kde mám novou verzi softweru k tomuto programu stáhnout.Děkuji za radu.
Přes ikonu "Nokia obchod"v telefonu.
Pokud ji nemáte,na počítači zadat adresu www.store.ovi.com a aplikaci Mapy si nechat zaslat do telefonu.
Nejdříve je tam třeba se zaregistrovat.
Děkuji za odpověď,ale mne nejde o oplikacy "mapy",tu mám v tlf.nainstalovanou,ale o softwer k této aplikaci.
Samozřejmě že jde o tu aplikaci.
Ta,kterou tam máte,byla původně placená,tedy jinak řečeno,dokud ji budete mít v telefonu,tak po Vás bude chtít platit.
Řešením je,jak jsem napsal dříve,tuto aplikaci aktualizovat přes Nokia Store (dříve OVI Store) nebo tu původní vymazat a nahrát tam čistě tu novou,která už v sobě nemá nastaveno,že chce platbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.