Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOKIA C2 02 ... nechodi SMS

Od: samicka* odpovědí: 8 změna:

Dobry den, poradi mi prosim nekdo jak nastavit prichod sms zprav? v beznem nastaveni, ani nastaveni sms zadna funkce ale neni...nikdy u zadneho telefonu jsem tuto sluzbu nemusela rucne nastavovat, fungovalo to automaticky. proto tomu moc nerozumim. odeslane zpravy funguji, ale prijate bohuzel neprichazeji. Mam propojeny email s mob. cislem. a kdyz jsem ted nechala telefon vedle pusteneho radia, bylo slyset chrasteni radia, kdyz na email prichazely zpravy...takze to vypada, jako ze se ty sms snazi prijit...ale neprijdou... dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

A toto nepomůže?..

doplněno 11.12.11 13:59:

To mě mrzí,tady si můžete stáhnout celý manuál,jestli tam něco nenajdete..Ať se Vám zadaří!.. diplodocs.cz/...

NOKIA C2 02 ... nechodi SMS
samicka*
hodnocení

dekuji, toto vsecho jsem uz nekolikrat v telefonu prosla, presne takto je to i v telefonu a co slo, logicky ze ano, to jsem povolila, dokonce i nejake automaticke spojeni tam je, takze tam mam take ano... ale stale nic...

Jak máte propojený email s mobilním číslem?

Chodí Vám na telefon upozornění o přijatém emailu nebo máte nějaké opačné nastavení?

Myslím tím,že by se ty sms-ky nějak blokly na tom mejlu.Ale to je asi blbost.

doplněno 11.12.11 14:08:

Citace: "bylo slyset chrasteni radia, kdyz na email prichazely zpravy".

Tomu nerozumím.SMS-ky Vám snad mají chodit na telefon,ne na mail.

doplněno 11.12.11 14:09:

Citace: "bylo slyset chrasteni radia, kdyz na email prichazely zpravy".

Tomu nerozumím.SMS-ky Vám snad mají chodit na telefon,ne na mail.

samicka*
hodnocení

ano presne tak, kdyz mi prijde e-mail, tak do telefonu prijde sms - upozorneni na prichozi email. na telefonu vidim od koho to je a cast prvni vety... je to supr sluzba. hlavne, uz to mam funkcni nekolik let a behem te doby jsem uz take mobil menila. v emailu mam uz asi 5O zprav od te doby, co mam tento novy telefon (2dny)... krome toho mi rodina a pratele pisi zkusebne sms z telefonu a stale mi nic neprislo.

joshua*
hodnocení

0x

Zkuste si poslat sms z netu. Me obcas radio chrasti i kdyz mi zadna smska nedojde. A naopak kdyz dojde tak nic. Treba vam ani zadna sms prijit nema.

samicka*
hodnocení

z jake stranky se daji posilat sms? dekuji

doplněno 11.12.11 16:35:

tak uz jsem to z nejake sms brany zkusila... bez uspechu

jarahosek*
hodnocení

0x

Máte dobře nastaveno Centrum zpráv. To je číslo, přes které chodí SMS. Občas už jsem viděl, jak si někdo hrál s telefonem a odmazal si třeba poslední číslo v tom centru zpráv. Ovšem pokud vám funguje odesílání SMS, tak je má rada bezpředmětná:)

samicka*
hodnocení

Dekuji vsem za snahu. Nakonec jsem zasla do prodejny, kde jsem koupila.

Jedina pomoc byla cely telefon restartovat, asi se nejak kousnul. A uz sms.

Ted musim jen vsechna nastaveni udelat znovu :o(

doplněno 12.12.11 23:06:

A uz sms chodi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]