Nejste přihlášen/a.
Feguson "ferda" má dobrou podporu v komunitě nadšenců, kteří vyvíjejí alternativní firmware. Chtělo by zjistit, zda UNI čtečka podporuje ICE karty. Výrobce se většinou kryje prohlášením, že plná funkčnost s určitými kartami nemusí být zaručena.
Mám arivu vybraný jako set pro dvě tv a prodává se se dvěmi kartami skylink irdeto, tak si myslím, že s nimi bude snad kompatibilní.
tento model má v sobě univerzální čtečku CONAX, takže IRDETO a další jsou pouze alternativa a nemusí správně fungovat, protože dekoduje primárně CONAX. Já bych Vám doporučil spíše model s výměnným modulem - čtečkou např. parabola.cz/...
doplněno 12.02.13 20:13:omlouvám se, tento model nemá výměnný modul...je též vestavěný, ale IRDETO a garanci funkčnosti se SKYLINK, což nemá chybu :- sám ho mám a spokojenost
Kolega chtěl naznačit, že vámi vybraná Ariva je monolit z vestavenou čtečkou, která nelze v případě její nefunkčnosti nahradit CI modulem. Nebylo by lepší koupit něco levného z certifikovanou ICE čtečkou? Jestli má cenu za každou cenu šetřit.
doplněno 12.02.13 20:13:Třeba tohle železo omko.cz/...
doplněno 12.02.13 20:15:Ještě jeden postřeh - omko.cz/...
Ten Feruson vám nedá spát . "Střeva"budou stejná jako v tom monobloku. Má to UNI + CI slot na kartu tak proč ne. Lepší odborníky najdete na forum.satdigitalne.cz/...
S Arivou a Universální čtečkou není žádný problém co se týče karty ICE (ta se již neprodává) mohla by být karta ICE Výměna ale k ní musí být pochopitelně původní karta. Dnes se prodává karta IRDETO a známý má Arivu 202 a karta IRDETO mu chodí. Pokud je pravda že Ariva 202 nahrává kódovaně tak bych ji nebral. Nahrávka se přehraje jen v Arivě a třeba za čas, nebo již druhý den vůbec ne. To ať potvrdí majitelé Ariva 202. Já mám Ariva 200 ta nenahrává kódovaně, ale již není v prodeji. Kvůli nahrávání bych radši vzal SATELITA 2000 což je skoro to samé jako Ariva 200
doplněno 12.02.13 20:54:Pochopitelně má universální čtešku a i CI slot pro případný modul
doplněno 12.02.13 20:59:Pochopitelně ta Satelita přehraje MP3, JPG i cizí Video pok je v MPG4 s kodekem H264
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.