Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám 4 roky starý mobil Samsung SHG-U600, u původní baterie AB423643CE 690 mAh se snižovala výdrž. Objednal jsem si stejný typ baterie, není to originál Samsung, ale kapacita je 900 mAh ( http://www.g-s-m.cz/detail.php?id=101032390&odd=101020).
Pohotovostní doba byla ovšem přibližně stejná jako u té původní (cca 4 dny), proto jsem ji reklamoval. Zaslali mně novou, ale problém přetrvává...
4 roky je dost dlouhá doba na mobil,věřím,že vám stačí,ale těžko bude někdo vyrábět aku pro tak starý model.Je docela možné,že čerstvě koupený aku pochází ze stejné doby jak mobil.Zaznamenal jsem podobnou skutečnost,nový aku nevydržel ani tolik jak starý,2 x jsem ho vyreklamoval a nakonec rezignoval a zakoupil jiný mobil.
Kazdou novou baterii je potreba naformatovat. To znamena nabijet tak 12 hodin. A pak uplne vybit. Tj dokud se telefon nevypne.Takto asi 3 krat aby se dala vyuzit cela kapacita akumulatoru. Bez naformatovani nebude mit plnou kapacitu a bude i obcas zasekavat telefon. Originalni baterii nekupujte, ta co ted mate je lepsi. Staci ji jen naformatovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.