Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké reproduktory ke gramofonu?

Od: standaa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci si koupit gramofon, zřejmě do 5 tisíc něco takového:

alza.cz/...

Ale nejsem nějak schopný zjistit, jaké druhy reproduktorů, případně zesilovač nebo další věci, bych k němu měl pořídit. Mohl by mi někdo poradit, jaké repráky pořídit? Chci slušný zvuk, ale rozhodně nejsem žádný audiofil a myslím, že by mi stačily prostě dva slušné reproduktory, žádná 5+1 sestava. Rád bych, kdyby se vešly tak do 3 tisíc. A stačí prostě koupit repráky a zapojit do gramofonu? nebo se musí řešit nějaký zesilovač? Předem děkuji za radu, vážně se nevyznám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Klikl jsem si na jeden a tam se píše, že má předzesilovač, takže zesilovač s repro je nutný. Už z foto je poznat, že to není komplet.
A píšou - ten lze vypnout, takže připojení k např. Hi-Fi systému či receiveru nebude problém.

olaf71*
hodnocení

0x

stačí nějaký stereo zesilovač ( na Aukru do 500 kč) se vstupem phono a k tomu kompatibilní repro. nedávno jsem prodal zesilovač Technics+bedny Sanyo a automat gramo schasis Sony jsem dal jako bonus zdarma a to celé za 1500kč.

jabraka*
hodnocení

0x

Hledej na Aukru gramo s označením NZC 420,430 a pod.0 W zesilovač a předzesilovač pro MGD přenosku.

Mám s nimi bohaté zkušenosti.Dokonce jsem spolupracoval v Tesla Litovel na systémech přenosek.

JABRAKA

doplněno 10.12.11 07:47:

Překlep -je tak 20 W zesilovač.

JB

mkat*
hodnocení

0x

Pri kupe gramofonu si treba v navode precitat co pristroj obsahuje.Niektore maju predzosilovac,tam treba dokupit zosilovac + bedne.Ine su uz aj zo zosilovacom,potom treba kupit bedne z hodnotou aku ma zosilovac.Niektore su len chasi a k tym treba dokupit predzosilovac,zosilovac+ bedne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]