Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon HTC One V

Od: kravsko* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Mám telefon htc one v. Když nahrávám video tak se mi někdy stane že nejde nahrávání vypnout. Ale co je ještě horší je to že to co nahraju nelze přehrát a to ani v PC. Udělal jsem i vroní nastavení a i přesto to dělá. Poradíte mi někdo?

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kibi
hodnocení

0x

vyměnit telefon všeobecne HTC jsou telefony uplne srač** neznám nikoho kdo by s ním byl spokojen

hodnocení

0x

Htc už bych si nikdy nekoupil, telefon si dost často dělá co chce.

lindaf*

Já tedy HTC mám a protože jsem nenáročný uživatel zatím mi vyhovuje. Jestli video nelze vypnout natož přehrát v počítači dala bych to normálně na reklamaci. Můžete ještě zkusit zavolat na bezplatnou linku HTC 800700741 a zkusit se přeptat tam :) možná budou vědět co s tím ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]