Nejste přihlášen/a.
když má zesilovač 400 W max a reproboxy také 400 max mohou se reproboxy poškodit?
chtěl bych pořádné ozvučení na hudbu do větších prostorů
zde jsou odkzy zesilovače a bedny
http://aukro.cz/profesionalni-reprobedna-400w-i1957550871.html
ty bedny můžou být i 300W RMS a 600W Max
zesilovače
aukro.cz/...
tipa.eu/...
glaf71:
To jste teda z laciného kraje. Ale o kvalitu tady zřejmě nejde.
doplněno 08.12.11 20:22:Opravuji pro olaf 71
Ono pro ten Váš "pořádný kravál" je důležité v jak velkém sále to ten kravál má dělat...
Pokud je to vesnická hospoda se sálem 10x15m pak ano..
Pokud to bude velký sál v Kongresovém centru v Praze, pak si Vás tam se 400W reprobednami nikdo ani nevšimne..
Také je podle mne důležitý mimo výkonu i další parametr a to je citlivost reproduktorů...
Ne vždy výrobci udávají na reproboxech správný údaj o přebuditelnosti(W).Proto bych při připojování reprosoustavy byl velice opatrný s VOLUME.
Pokud se připojuje reprosoustava o vyšší impedanci než 4 ohmy,bude hlasitost a tím i hudební výhon v poměru nižší.
JABRAKA
jabraka:
Samozřejmě že pokud je zasík konstruován na 8ohm bedny a připojí se 8ohm bedny tak k žádnému poklesu halsitosti nabo výkonu nedojde.
Fa Konig není špatná firma, ale spíš dodává výrobky jiných firem pod svojí nálepkou. Já od nich bral náhradní díly pro videa a videokamery a sortiment mají obrovský.
Já tedy nevím..., ale za 1600Kč Vám truhlář nevyrobí ani ten korpus reproboxu...a tady je to za tu cenu kompletní reproskříň...
Ale co, když chcete aby to jen řvalo a dělalo kravál...mít a nemít 1600Kč...co to je, ne?
Alespoň něco od toho výše zmiňovaného Dexonu...
I když tam je spodní hranice ceny někde na 4000Kč/ks...a výše..
já jsem původně chtěl koupit omnitronic ale někdo psal že po 20 minutách se zahřejí a musí se vypnout
Od toho prodejce na aukru jsem koupil dva sloupáče a zesilovač za "velmi lákavou" cenu. Hrají sice jakš - takš dobře /o výkonu dost pochybuji/, ale přišly poškozené. Repro vizuálně a zesilovač kráásně rachotil.. S prodejcem se absolutně nedalo domluvit, řešilo se pres aukro - absolutně nevyřešeno.. Ale za ty prachy..
To za kolik je to schopný udělat truhlář není směroplatné - říkala Máňa
Výroba čehokoliv kusově je přece dražší
"Výroba čehokoliv kusově je přece dražší"
To jistě..souhlasím..
Nicméně reprobox za 1600Kč/ks je cena velmi podezřelá, i kdyby se vyráběl ve stotisícových sériích...
Podezřelá? - jistě, ale argument, že za tu cenu neudělá ani truhlář korpus pro reprobox, mi přišel malinko mimo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.