Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr TV

Od: pajda212® odpovědí: 3 změna:

Chci si zakoupit novou TV - LED- úhlopříčka cca102 až 107. Chtěla bych si na ní i prohlížet pořady z archivu TV. Stačí mít propojení TV s počítačem a bude se moci prohlížet bez stažení na flash? Přečetla jsem si diskuse o internetu v TV a myslím si, že pro mne bude pohodlnější sednutí k PC.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x

Stačí propojit pc s tv, třeba hdmi kabelem, pokud máte v pc tento výstup. Kabel vyjde levněji než tv vybavená internetem.

doplněno 07.12.11 22:21:

koncovka vypadá nějak takhle, ale jsou různé redukce hdmi-kabel.cz/...

hdmi přenese full rozlišení i prostorový zvuk.

hodnocení

Jsem počítačový analfabet, takže blbá otázka. Jak poznám, že na PC je výstup pro HDMI?

cinematic*

Tam kde máte připojený monitor by měly/mohly být ještě další konektory. Na obrázku je HDMI ten uprostřed k24.cz/... Mimochodem TV lze připojit i místo toho monitoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]