Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový displeje u Nokia 6220 classic

Od: totou* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nedávno se mi rozbil na mobilu (Nokia 6220c) displej. Slyšel jsem, že s trochou šikovnosti je množné si ho vyměnit doma na koleně.

S koupí displeje bych neměl mít problém, ale chtěl bych poprosit někoho kdo má zkušenosti přímo s výměnou, jestli by mi neposkytl nějaký kvalitní návod, popřípadě alespoň radu, jak na to.

Kdybych zaplatil někde v opravně tak mě to vyjde minimálně třikrát dráž, takže bych se tomu chtěl vyhnout.

Předem díky, Totou. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

2x

měnil jsem displej na nokii 2730 a opravdu to nic neni. Chce to jen mít ty šroubováky. Já jsem to udělal tak, že jsem si zbrousil normální šroubovák. Pozor na přední kryt, u této nokie je ještě přišroubován.

hodnocení

2x

ta hvězdička se dá koupit, je lepší do ní investovat než si ty šroubky ožvejkat, ale to už je věc každého, jak se k tomu postaví.

ahasver4*
hodnocení

2x

Při výměně si dejte pozor na správné zasunutí konektoru.Po mě chtěli v servisu za display a výměnu 1100.Kč.Tak jsem si ho koupil na Aukru,přišel mi i s návodem a orig šroubovákem.Práce tak na patnáct minut.Ještě jednou upozorňuji,že šroubovák by měl být v dobrém stavu a,,neožvejkaný...:)

doplněno 07.12.11 22:01:

Tak to jste měl velikou kliku s tím nožem.Já bych to nikdy nedělal.Jenom ten konektor,, zacvaknout,,:)

Nový displeje u Nokia 6220 classic

hodnocení

0x

Výměna nebývá problém, tento model jsem rozebraný neměl, ale nejspíš bude potřeba šroubovák "hvězdička" správných rozměrů.

totou*
hodnocení

Zase já...dál hledal jsem na internetu a našel jsem video nějakého cizince, který tam můj typ mobilu rozebírá. Skusil jsem to podle něj, a vystačil jsem si s nožem. *smich*

Ještě konkrétnější dotaz. Aby displej fungoval, tak ho stačí zacvaknout na správné místo a připojit k mobilu čip (nebo jak se tomu říká), který něj vede?

mkat*
hodnocení

0x

Ano to co rozoberes tak po vymene aj zapojis.Uz netreba ziadne nastavovanie ,ak si myslel to ,poslednou otazkou.Aby si nemal problem s opetovnym skladanim,tak si skus pri rozoberani postup fotit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]