Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno se mi rozbil na mobilu (Nokia 6220c) displej. Slyšel jsem, že s trochou šikovnosti je množné si ho vyměnit doma na koleně.
S koupí displeje bych neměl mít problém, ale chtěl bych poprosit někoho kdo má zkušenosti přímo s výměnou, jestli by mi neposkytl nějaký kvalitní návod, popřípadě alespoň radu, jak na to.
Kdybych zaplatil někde v opravně tak mě to vyjde minimálně třikrát dráž, takže bych se tomu chtěl vyhnout.
Předem díky, Totou. ![]()
ta hvězdička se dá koupit, je lepší do ní investovat než si ty šroubky ožvejkat, ale to už je věc každého, jak se k tomu postaví.
Při výměně si dejte pozor na správné zasunutí konektoru.Po mě chtěli v servisu za display a výměnu 1100.Kč.Tak jsem si ho koupil na Aukru,přišel mi i s návodem a orig šroubovákem.Práce tak na patnáct minut.Ještě jednou upozorňuji,že šroubovák by měl být v dobrém stavu a,,neožvejkaný...![]()
Tak to jste měl velikou kliku s tím nožem.Já bych to nikdy nedělal.Jenom ten konektor,, zacvaknout,,![]()
Výměna nebývá problém, tento model jsem rozebraný neměl, ale nejspíš bude potřeba šroubovák "hvězdička" správných rozměrů.
Zase já...dál hledal jsem na internetu a našel jsem video nějakého cizince, který tam můj typ mobilu rozebírá. Skusil jsem to podle něj, a vystačil jsem si s nožem. ![]()
Ještě konkrétnější dotaz. Aby displej fungoval, tak ho stačí zacvaknout na správné místo a připojit k mobilu čip (nebo jak se tomu říká), který něj vede?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.