Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno se mi rozbil na mobilu (Nokia 6220c) displej. Slyšel jsem, že s trochou šikovnosti je množné si ho vyměnit doma na koleně.
S koupí displeje bych neměl mít problém, ale chtěl bych poprosit někoho kdo má zkušenosti přímo s výměnou, jestli by mi neposkytl nějaký kvalitní návod, popřípadě alespoň radu, jak na to.
Kdybych zaplatil někde v opravně tak mě to vyjde minimálně třikrát dráž, takže bych se tomu chtěl vyhnout.
Předem díky, Totou.
ta hvězdička se dá koupit, je lepší do ní investovat než si ty šroubky ožvejkat, ale to už je věc každého, jak se k tomu postaví.
Při výměně si dejte pozor na správné zasunutí konektoru.Po mě chtěli v servisu za display a výměnu 1100.Kč.Tak jsem si ho koupil na Aukru,přišel mi i s návodem a orig šroubovákem.Práce tak na patnáct minut.Ještě jednou upozorňuji,že šroubovák by měl být v dobrém stavu a,,neožvejkaný...
Tak to jste měl velikou kliku s tím nožem.Já bych to nikdy nedělal.Jenom ten konektor,, zacvaknout,,
Výměna nebývá problém, tento model jsem rozebraný neměl, ale nejspíš bude potřeba šroubovák "hvězdička" správných rozměrů.
Zase já...dál hledal jsem na internetu a našel jsem video nějakého cizince, který tam můj typ mobilu rozebírá. Skusil jsem to podle něj, a vystačil jsem si s nožem.
Ještě konkrétnější dotaz. Aby displej fungoval, tak ho stačí zacvaknout na správné místo a připojit k mobilu čip (nebo jak se tomu říká), který něj vede?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.