Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Chtěl bych se zeptat jestli je možné dák k fm vysílačí zdroj signálu z mp3 protože vsěchny návody na internetu mají jako zdroj signálu mikrofon
Děkuji za pomoc
Prodávají se FM vysílače pro MP3 a podobná zařízení. Je to za účelem přehrávání do autorádia. Má výhodu, že dokáže vysílat STEREO.
Co navrhuje Bmbx mají např. tady transmitter.cz/...
doplněno 06.12.11 19:05:napaječ např. 230V/ 12V DC, dosah vysílače několik metrů
taky už se mi stalo že si v klidu jedu, poslouchám rádio, začnu předjíždět a najednou se hudba v rádiu změní na úplně jinou, až jsem se vdálil tak se zase vrátilo moje rádio. Napřed jsem nechápal co se děje, pak jsem si uvědomil že měl v autě transmitter a zrovna jsme se trefili na stejnou frekvenci. Některé mají až zbytečně velký vysílací výkon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.