Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FM vysílač

Od: david63* odpovědí: 8 změna:

Zdravim

Chtěl bych se zeptat jestli je možné dák k fm vysílačí zdroj signálu z mp3 protože vsěchny návody na internetu mají jako zdroj signálu mikrofon

Děkuji za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Joo, ale vysílat bez povolení je přestupek. Je třeba si jen pohrát se sílou signálu, modulace. Z repro žádný mp3 neleze.

hodnocení

0x

Prodávají se FM vysílače pro MP3 a podobná zařízení. Je to za účelem přehrávání do autorádia. Má výhodu, že dokáže vysílat STEREO.

Co navrhuje Bmbx mají např. tady transmitter.cz/...

doplněno 06.12.11 19:05:

napaječ např. 230V/ 12V DC, dosah vysílače několik metrů

Jen pozor na jednu věc - mnoho těchto transmiterů nemá homologaci ČTÚ!

taky už se mi stalo že si v klidu jedu, poslouchám rádio, začnu předjíždět a najednou se hudba v rádiu změní na úplně jinou, až jsem se vdálil tak se zase vrátilo moje rádio. Napřed jsem nechápal co se děje, pak jsem si uvědomil že měl v autě transmitter a zrovna jsme se trefili na stejnou frekvenci. Některé mají až zbytečně velký vysílací výkon

Jojo - na to bacha, za to dává ČTU pěkný pálky.

david63*

slo mi spíš o to jestli by am šel dát jack a pripíchnout to k mp3 přehravači

takjan*
hodnocení

0x

Ale všechny ty návody na netu (štěnice) mají hrozné rozlaďování kmitočtu. Existuje také samotný vysílač (tramsmiter bez MP3), stereo, možnost volby kmitočtu a lze u nich zvýšit dosah..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]