Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace Garmin Nuvi 200 - čeština

Od: jarda33* odpovědí: 4 změna:

Poraďte mě prosím ,jak dostat češtinu do navigace Nuvi 200.Nějak jsem si stím hrál a vše se smazalo.Děkuji moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak jste si hrál? Měl jste na displeji otázku "Vymazat" a stiskl potvrzující tlačítko?

Spíše bych řekl,že jste se zamotal v nastaveních,ta čeština tam jistě zůstala.Jen ji najít.

Ovšem pokud jste si omylem či ze srandy navolil jako jazyk třeba arabštinu*smich*,tak se bez druhého přístroje neobejdete,jen s ním můžete jít krok za krokem nastavením.

jarda33*
hodnocení

Zůstala mě tam angličtina ,mapy jsem nahrál zpět z CD, ale čeština nejde .Asi jsem to totálně po...,

A na tom CD není žádný jazykový balíček?

Na Vašem místě bych zkusil kontaktovat dovozce ( www.garmin.cz) a požádat o pomoc.

jarda33*
hodnocení

Píše mě to : To learn about features,updates and special offers for your Garmin device ,go to http://my .garmin.com to register .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]