Nejste přihlášen/a.
Když nahrávám na set-top-boxu ( na flash disk ) tak mi rozdělí soubor na více částí (u krátkého souboru to sice nedělá, ovšem není v tom žádný system nerozdělí to ani po určité velikosti ani po určitém čase. Docela by mě zajímalo podle čeho to teda rozděluje , ale zpět k věci. ) zde nastává problem na pc mi to jde přehrát vše, však na jiném zařízení jde přehrát jen jeden - a to první - soubor u ostatních mi píše, že jsou neplatné. Tyto "neplatné" soubory nejdou ani překonvertovat nebo načíst třeba do editoru videa a já tedy tím pádem nevím jak tento problém vyřešit .
Díky předem za rady .
Jaký settopox to je, jaké koncovky mají nahrané soubory, v jaké velikosti to ukládá (max. a min.)?
Určitě to bude fleškou - flešky jsou často formátovany na souborový systém FAT32, který neumožnuje pracovat se soubory většími jak +/-3,98 GB. Proto to STB dělí.
Ty "neplatné soubory" budou asi nějaké PART soubory či co...
Řešení bych viděl v tom, že bych zkusil flešku naformátovat na exFAT a pokud by to STB nezchroustal, tak bych zkusil NTFS a pokud ani to, tak hold to budete mít takto rozdělené nebo nahrávejte v nižší kvalitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.