Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svitici had, funkce

Od: aabbcc odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, mám doma svítícího hada kolem baráku. Jenže nemá žádné funkce. Pár zařízení jsem našel ale zase celkem drahé. Je možné to nějak vyrobit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

1x

Ano da sa vyrobit napr: soselectronic.hu/... mozno aj : volta.estranky.cz/... Na internete toho najdes este viac.

Z dotazu mám dojem, že tazatel má zakoupeného hotového hada, který umí jen svítit. Nehodlá si hada komplet vyrábět. Pokud má jen 2 dráty přívod, nic moc se s tím dělat nedá. Dal by se předřadit přerušovač (blikač), takže by had nesvítil trvale, ale celý by v určitém režimu blikal, ale to je tak všechno.

aabbcc
hodnocení

Ano hada mám hotového. Jenže už ho mám několik let a chtěl sem ho nějak ,,oživit\\. Jj souhlasím že blikání je celkem akční, ale třeba aby blikal z jedné strany na druhou, něco takové.

lui*
hodnocení

0x

Nedělejte nic blikacího. K Vánocům se to nehodí. Blikání je podle mě, takové "akční", já to asi neumím nazvat správně. Kdežto k Vánocům patří klid a pohoda, kterou navodí spíš klidný, trvalý svit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]