Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kartáčová kulma

Od: bratrh® odpovědí: 3 změna:

Sháním kulmu-Takovou co hřeje,ale je to kulatý kartáč a ne kleště.Nevíte o ní?Dík!*slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Jmenuje se to kulmofén. Pod tímto termínem to snadno najdete.

hodnocení

2x

Výborná věc. Používám ji už čtyřicet let, (ne tu samou, samozřejmě..*smich*). Nyní jsem si koupila "Rowentu Elite". 1 200 W. Jsem s ní nesmírně spokojena. Co se týče předešlé odpovědi, že to nedovolovali používat učnicním v kadeřnictví, je logické a důvod je ten, že to není profesionální nástroj. Kadeřnice se musí naučit foukat s kartáčem v jedné ruce a fénem v druhé. Jenomže její zákaznice sedí na židli a kadeřnice kolem ní může poskakovat kolem dokola a vidí celou hlavu. Je to její povolání a musí se to naučit. A pak, kadeřnice musí používat různé velikosti kartáčů, co klient, to jiné vlasy a pak, ten přístroj by dlouho nevydržel, není určen k profesionálnímu použití. Kadeřnice s pracuje každý den a po celých osm hodin, to by se chudák nedoplatila, kdyby používala domácí kartáčový fén...

doplněno 19.01.13 21:28:

Chtěla jsem Vám poslat fotku toho mého, ale musím si dobít fotoaparát, byla slabá baterka. Tak pošlu za chvíli.

repkin*
hodnocení

0x

Dle mé přítelkyně, která je vyučená kadeřnice je to to nejhorší, co si můžete na vlasy pořídit, na praxi jim to zakazovali nosit, jelikož je to neprofesionální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]