Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 stejné tarify na jednu osobu

Od: jack* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Mamka si bude zřizovat tarif od O2- NEON S, a mě se tento tarif líbí taky- je k němu za korunu solidní telefon, nějaké ty volné minuty a problém je že tarif bych chtěl také já. NEní mi ještě 18, šlo by teda dát dva stejné tarify na jednu osobu? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ano, na mamčin paušál, ošem výhodné podmínky jsou při podpisu smlouvy na dobu určitou, třeba na 2 roky. Takže za dva výhodné tarify a mobil za kačku je to minimálně na 4 roky! Pokud je mamka novým zákazníkem, nevím jestli jí to umožní...

P.S.: Sám mám na jeden paušál (jednu fakturu) 4 SIMky s různými tarify...

jack*
hodnocení

No u O2 jsem celá rodina si 8 let, máme od nich pevnou, televizi i internet. A právě dneska jí nabídli ten tarif, tak jsme na to koukali a i na nabídku telefonů za korunu a musím uznat že ten Samsung galaxy y mě docela chytl. Mě i jí by šlo o nový telefon a ten tarif tak se právě ptám jestlito je možné ale pochybuju.

hop®

Jestli jste u Eurotelu 8 let i s TV a netem, tak by neměli dělat jakékoli problémy! :)

bingo*

o2 Neon-S je pro seniory od 60let- nebude tam nějaký problém? Třeba asi takový,jako jsou tarify jen pro mládež ...

moto*
hodnocení

0x

Předpokládám, že myslíte Neon S se slevou pro důchodce, ten lze jen na jednu konkretní osobu. Měl jsem jej svého času na mou mamku a byl výhodný, tenkrát k němu byl ještě nějaký bonus. Běžný Neon S bez slevy může mít jedna osoba vícekrát, nepřijde mi ale vůbec výhodný a osobně bych raději než tento tarif volil nějakou předplacenou kartu.

Operátoři jsou fiškuntálové a obratní manipulátoří takže se nakonec stejně po pořádném propočítání nakonec ukáže, že i telefon u nich je zadarmo drahý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]