Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebude to zboží z Polska?

Od: ik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

Sháním zboží,elektrospotřebič do kuchyně.Líbí se mi v eshopu elmaxshop.cz/...

Trochu jsem zapátral a zarazila mne jedna věc a sice,že u firem ,které sídlí blízko polských hranic se často objevuje kritika,že prodávají polské zboží.Toho se chci vyvarovat..Tato společnost sídlí v Horním Těrlicku,což je také kousek do Polska.Dí se někde zjistit,zda také neprodávají polské zboží?

A propos : je rozdíl koupím -li značkový spotřebič třeba BOSCH v SRN,nebo v Česku či třeba Polsku?

Omlouvám se je-li otázka (y) hloupá nejsem zběhlý v tomto způsobu nakupování. Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nic si z toho nedelejte. Vsechno je stejne z ciny.

Podivejte se. Je to cesky prodejce, tzn. musi byt cesky navod a minimalne 2roky zaruka.

Pokud je to znackovy vyrobek, je jedno odkud to koupite. no ikdyz. Rozdil kvality je i v nakupu televize v elektro prodejne a treba v Hypernove,Globusu a pod.

hankauk*
hodnocení

0x

Iku, jak to myslíte, že prodávají polské zboží? Vyrobené v PL nebo zakoupené v PL? Pokud to první, jaký je problém?! A pokud to druhé, tak je to možné. *klik* Dneska si můžete i nové auto koupit v jiné zemi než v CZ. Já mám náhodou mlýnek na maso z PL. Je to polský výrobek a je s ním maximální spokojenost. Tatínek si ho koupil taky a uvažuje o koupi dalšího příslušenství.

A jak už bylo psáno výše... většina zboží stejně není vyrobena v Evropě. A co myslíte třeba klasická značka Orion? Česká čokoláda, kterou koupilo Nestlé a v průběhu pár let přesunulo výrobu za hranice naší republiky. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]