Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvánění sms Samsung

Od: matio* odpovědí: 5 změna:

Prominte, nevíte prosím Vás náhodou někdo, jak nastavit nové sms vyzvánění na samsung S8000 Jet? Vyzvánění mi bylo posláno přes bluetooth. Nevím si s tím rady. Za odpověď před děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gredy*
hodnocení

2x

Najdi si menu NASTAVENÍ (ikona ozubené kolečko). Pak klikni na PROFILY. Dál si vyber NORMÁLNÍ a klikni na ty dvě červené šipky co jsou v tom řádku vpravo. V řádku ZVONĚNÍ HLASOVÉHO HOVORU si rozklikni nabídku a vyber si melodii, kterou chceš (zalomenou šipkou nahoře se dostaneš na všechny zvuky a melodie v telefonu i na kartě).

Úplně jednoduché, že ano?.

matio*
hodnocení

Děkuji za radu, ale to co jste mi poradil mi nastavilo jen vyzvánění hlasového hovoru. Nikoliv esemes vysvánění. Pokud jsem vaši radu špatně pochopil, tak prosím upřesněte.

gredy*

Když rozklikneš ty dvě červené šipky vpravo, tak pak si úplně nahoře vpravo rozbal nabídku (Příchozí,hovor, Nové zprávy, Zvuky telefonu). Vyber si Nové zprávy, pak Tón upozornění na zprávu a případně pak dole Zvuky. Další postup už je snad jasný.

matio*
hodnocení

mockrát Vám děkuji. tohle si budu pamatovat :)

hop®
hodnocení

0x

Neznám Samsungy, ale většinou funguje otevřít zprávu, uložit objekt do galerie a pak to zvonění z galerie zvolit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]