Nejste přihlášen/a.
Prominte, nevíte prosím Vás náhodou někdo, jak nastavit nové sms vyzvánění na samsung S8000 Jet? Vyzvánění mi bylo posláno přes bluetooth. Nevím si s tím rady. Za odpověď před děkuji.
Najdi si menu NASTAVENÍ (ikona ozubené kolečko). Pak klikni na PROFILY. Dál si vyber NORMÁLNÍ a klikni na ty dvě červené šipky co jsou v tom řádku vpravo. V řádku ZVONĚNÍ HLASOVÉHO HOVORU si rozklikni nabídku a vyber si melodii, kterou chceš (zalomenou šipkou nahoře se dostaneš na všechny zvuky a melodie v telefonu i na kartě).
Úplně jednoduché, že ano?.
Děkuji za radu, ale to co jste mi poradil mi nastavilo jen vyzvánění hlasového hovoru. Nikoliv esemes vysvánění. Pokud jsem vaši radu špatně pochopil, tak prosím upřesněte.
Neznám Samsungy, ale většinou funguje otevřít zprávu, uložit objekt do galerie a pak to zvonění z galerie zvolit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.