Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ..mám takový problém ,zničeho nic mi přestal jít zvuk.Ukazuje mi to že zvuková karta neexistuje ...prosím poraďte?
V čem Vám to ukazuje,že neexistuje?Správce zařízení?Integrovaná nebo externí?Zkuste Obnovu systému,Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému.Zvolte datum kdy to ještě šlo...
doplněno 03.12.11 18:58: Jsem moc rád,že to vyšlo!
A ještě si pamatujte,že Obnova systému dokáže zachránit mnohé.Výtečný nástroj!
Ať se daří!
Buď zkuste tu Obnovu systému, jak již tu bylo napsáno nebo budete muset hold znovu nainstalovat ovladače ke zvukové kartě.
Značku a typ zvukové karty najdete třeba pomocí programu EVEREST Home Edition 2.20. Ovladače si pak najdete na oficiálních stránkách výrobce zvukové karty.
EVEREST najdete zde: search.seznam.cz/...
Pokud jste instalovall v poslední době nějaké programy mohl to způsobit některý z nich.Skuste se také podívat v ovládacích panelech do správce zařízení zda se zvuková karta zobrazuje. Pokud ano zkuste aktualizovat ovladače nebo je znovu nainstalovat , znovu nainstalovat ovladače ostatně můžete i když se zobrazovat nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.