Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skryté titulky u skylink

Od: ddddd* odpovědí: 5 změna:

Jak skrýt skryté titulky? mám skylink a u některých programů nabíhají a je to otravné...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

urcite hledej na ovladaci , je to tam sto pro

ddddd*
hodnocení

není, koukal sem se a nic...

hodnocení

0x

Je to nastavené někde na satelitním přijímači! A přijímač nastavuješ pomocí dálkového ovládání.

Já to mám u satelitního přijímače u volby AUDIO. Tam si můžu vybrat jaký zvukový doprovod chci poslouchat je jestli chci vidět i titulky.

Také je možné, že titulky jsou u některých programů vysílané jako součást obrazu. Takové titulky pak vypnou nelze.

Když se budeš obtěžovat a napíšeš typ satelitního přijímače a program na kterém chceš titulky vypnout, tak se určitě najde někdo se stejným přijímačem, kdo poradí.

Takhle víme, že je to otravné, ale nic víc.

ddddd*
hodnocení

nova cinema

přijímač: Mascom MC 2000

juvla*
hodnocení

0x

Myslíte skryté titulky teletextu. to je pak nejaká stránka teletextu. musíte ji vypnout.

doplněno 19.01.13 17:20:

nebo tlačítko subtitle

doplněno 19.01.13 20:56:

a není to tento problém parabola.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]