Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kameru vybrat?

Od: stipoklas odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych koupit mamce k vánocům kameru. Chtěla bych do ní investovat tak 2500 - 3000Kč. Má vůbec cenu takto levnou kameru kupovat? Máte někdo zkušenost nebo návrh na typ kamery?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jako u většiny obdobných dotazů tu chybí zásadní info: K čemu a jak často se bude používat. Způsob využití je rozhodující pro nějaké konkrétní doporučení nebo radu.

stipoklas
hodnocení

Určitě jen pro domácí použití rodinné oslavy, výlety a podobně.

hodnocení

0x

No za něajké 3 tis pořídíte lega digi foták s možností natáčení.. ono to co dnes digi foto při natačení bere pomalu dech a pro domácké natáčení stačí... snad je veliosti videí to neoslní.. ale finance jsou malé.. kamera se nevyplatí..

hodnocení

0x

Z vlastních zkušeností, mohu doporučit nekupovat nic tak levného. *ee* Jen úvaha?

Není to z mé hlavy v naší rodině rozumí fotoaparátům a kamerám manžel. Nikdy by nekoupil nic levného i když je to pro mne. Také fotím, máme kameru a točím i v moři. Nepíšete, jak je maminka zvyklá dělat foto, třeba telefonem, nebo točit video telefonem. První kroky na točení videa jsem se učila na fotoaparátu Konika, mám ho stále i když už má asi 6 let, fotky i video udělá parádně. Nechcete první mamince koupit třeba pěkný dotekový telefon v ceně, jakou píšete, to bude adekvátní. Maminka se může naučit nejen dělat fotky, ale i dělat momentky jak svoje, tak spolujezdce a také různá videa z cest? Pak bude mít radost při prohlížení si obrázků v PC. To je jen nápad. Než koupit něco levného a nekvalitního, uvidíme, pro co se rozhodnete.
doplněno 02.12.11 01:21:

Přesně jak píše hangar, telefony a jejich fotáky dělají divi a jsou pro nás ženy, vždy po ruce.
doplněno 02.12.11 01:22:

omluva, hangar píše o digi foťáku

gredy*
hodnocení

0x

Moje rada k vaší otázce je stručná. Nekupovat! Byly by to vyhozené peníze. Nemáte-li víc peněz na nákup normální kamery, pak opravdu raději kupte dobrý digitální foťák, který bude umět i nahrávat filmové záběry v kvalitě HD a se zvukem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]