Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych koupit mamce k vánocům kameru. Chtěla bych do ní investovat tak 2500 - 3000Kč. Má vůbec cenu takto levnou kameru kupovat? Máte někdo zkušenost nebo návrh na typ kamery?
Z vlastních zkušeností, mohu doporučit nekupovat nic tak levného. Jen úvaha?
Není to z mé hlavy v naší rodině rozumí fotoaparátům a kamerám manžel. Nikdy by nekoupil nic levného i když je to pro mne. Také fotím, máme kameru a točím i v moři. Nepíšete, jak je maminka zvyklá dělat foto, třeba telefonem, nebo točit video telefonem. První kroky na točení videa jsem se učila na fotoaparátu Konika, mám ho stále i když už má asi 6 let, fotky i video udělá parádně. Nechcete první mamince koupit třeba pěkný dotekový telefon v ceně, jakou píšete, to bude adekvátní. Maminka se může naučit nejen dělat fotky, ale i dělat momentky jak svoje, tak spolujezdce a také různá videa z cest? Pak bude mít radost při prohlížení si obrázků v PC. To je jen nápad. Než koupit něco levného a nekvalitního, uvidíme, pro co se rozhodnete.
doplněno 02.12.11 01:21:
Přesně jak píše hangar, telefony a jejich fotáky dělají divi a jsou pro nás ženy, vždy po ruce.
doplněno 02.12.11 01:22:
omluva, hangar píše o digi foťáku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.