Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup mobilu

Od: sanka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,chtěl by jsem si pořídit nový mobil,přemýšlím o nokii 500,nebo htc wildfire s. Nevím který z těch dvou by mohl být lepší,ale teď jsem měl nokii 5230 a u ní mi přišel velmi kvalitní displej,tak mám strach co např. to htc,už jen kvůli tomu že nevím kolik má barev - tady

píšou že má 250 tisíc a jinde 16 mil.,jak to tedy prosím je?Taky prý záleží na rozlišení spíš než na barvách.A ta nokie 5230 mi přišla krásně jednoduchá,bude takový např. ten android?A jde používat internet jen přes wifi,myslím ty různé aktivace a aktualizace?Nechtěl by jsem totiž platit ještě za internet v mobilu..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já bych osobně šel do Nokie - Nokia=záruka spolehlivosti.

HTC určitě špatné není, ale co mě odrazuje, je Android.
Pro Andriod se teď vyvíjí neuvěřitelně rychle neuvěřitlené množství virů a tak bych se bál o bezpečnost. Existují samozřejmě různé antiviry, ale hacker je vždy o krok napřed než uživatel. Navíc HTC, co jsem slyšel tak nemají moc dlouhou výdrž (+/-obden se to musí nabíjet). Systémy jako Symbian, kterými jsou osazovány Nokie už není pro hackery tak lukrativní a tak se na něj pomalu přestávají zaměřovat, stejně jako na WIndows Mobile, na který už ta rychlost vývoje nákaz není taková jako bývávala. Teď vše je na Android hlavně a trochu i na Apple iOS.

Ty barvy bych neřešil, jeslti 250k nebo 16M barev, to je opravdu jedno, oko to nepostřehne takový rozdíl.

Za internet v mobilu přes wifi platit muset nebudete samozřejmě, za předpokladu, že majitel wifiny nebude po Vás chtít peníze za používání. Ale internet nemusíte mít jen přes wifi, ale právě přes internet v mobilu od operátora.

sanka*
hodnocení

No a kdyby jste si vybíral mezi tou nokii 500,htc wildfire s,nebo možná ještě galaxy ace,který by zvítězil?Od toho samsungu mě odrazuje cena,protože si mobil chci vzít kapušálu a u něj je cena pořád ještě vysoká.Nevím taky jak s tím androidem,přijde mi hrozně složitý,od toho symbianu s60,ale to je asi o zvyku,že?

bena*

Tady máte srovnání těch mobilů: mobilmania.cz/...

Já bych si vybral Nokii - je praktičtější pro běžné potřeby. Já s Nokiemi problém nikdy nejměl a řekl bych že jsou velmi spolehlivé.

sanka*
hodnocení

No,ale jsem jelen z těch barev,pořád někdo píše 16 mil. a jinde 260 tisíc cca.. :) Plánoval jsem si pořídit to htc a teď po tom srovnání jsem zase na vážkách.. :D

Ten počet barev je to poslední 260 000 nebo 16M je u mobilu hodně nepodstatné a hlavně nepostřehnutelné, jak píše bena.

sanka*
hodnocení

No byl jsem se na to nějd dnes podívat a vypadá pěkně,myslím tedy to HTC a ten Samsung není špatnej,jen mě u toho HTC vadí,že psaní jde jen na qerty klávesnici,když je telefon v normální poloze svisle,ale to by snad mělo jít nějak změnit,ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]