Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet... jaký typ je dobrý?

Od: blackburn* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

lidičky potřeboval bych poradit nějáký dobrý tablet. Vyznám se v telefonech s androidem, ale v tabletech už moc ne... nevím jaké jsou dobré značky. Chci aby to byl tablet s Androidem. Líbí se mi graficky Honeycumb. Cena by se měla pohybovat od 10-20.000 Kč.

Líbí se mi ASUS EE PAD TRANSFORMER, který má HDMI, USB, čtečku na SD... líbí se mi i SIM, ale není nutné.

Díky =o)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Počkej dokud nebude 4.0 android zaběhnutý s tím co j ted akorát zapláčeš ať dáš víc než dost korunek..

blackburn*

A co tohle? Operační systém: Android 3.2 Honeycomb s ASUS Waveshare UI _ Upgrade na Android 4.0 Ice Cream Sandwich

mall.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]