kdo tohle rozlusti je opravdu genius. koupil jsem 2 naprosto stejne sat. prijimace. jeden pristroj nazvu ho pristroj A zapojim, naladim , vlozim ofiko cz kartu - vsechno jede jak ma byt. druhy pristroj B, naprosto stejny, vemu o nejakych 200 km dal na jine misto. opet - zapnu, naladim, vlozim kartu -a... ups. jede vsechno, krome NOVY. karta je take ta stejna, signal je na urovni 75%. rikam si, snad je neco spatne v nastaveni. pohral jsem si s tim a nic. ostatni ceske programi jedeu v poradku jenom nova nejede. vzal jsem ten prvni pristroj A kde je vse v naprostem poradku na misto kde nova nesla - a... ani s timto pristrojem, ktery predtim zobrazoval novu, nejde nova. skousel jsem jine karty a taky nic. vymenil jsem dokonce LNB hlavici - taky nepomohlo. vemu pristroj B na misto kde predtim byl pristroj A a nova jde v poradku. z cehoz usuzuji ze oba satelity jsou v poradku. t veskere nastaveni v pristrojich je uplne stejne. uz jsem namontoval nejaky ten satelit, ale tohle mi hlava nebere. tak mi prosim poradte s touto zahadou. dekuji. GIO
parabola.cz/... Tohle je web, kde se dozvíš odpověď na svoji otázku ( od prodejců, montážníků atd...). Musíš napsat typ příjímače,paraboly, přepínače atd...Je nutné se přihlásit do diskuze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.