Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatické zasílání sms

Od: filips* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

už asi půl roku mi chodí z čísla 2255 sms zprávy. Je to zřejmě přehled něčí mailové schránky, kterou nepoužívá. Prozatím mám zprávy mezi filtrovanou poštou, ale vyhovovalo by mi se jich zbavit natrvalo. Příklad takovéto sms : Od hellomobile@hellomobile.cz Vyhrajte luxusni vikendovy pobyt na Hluboke- Pokud se vam zprova nezobrazuje konkretne, kliknete pro zobrazeni onlin...

Děkuji za případné odpovědi a návrhy na zbavení se tohoto problému. E-mailová schránka, ze které mi maily chodí, je cizí.

S pozdravemfilips

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mně to chodí taky,ale já to mám nastaveno u Seznamu,jedná se vlastně o avízo,že přišel nový mail.

Někdo cizí se při aktivaci asi překlepl a uvedl Vaše číslo.

Schránka u Seznamu musí být tuším půl roku nenavštívená majitelem aby mohla být automaticky smazána.

doplněno 01.12.11 15:01:

Zkuste kontaktovat Seznam.cz jestli je to od nich.

dzordz*
hodnocení

2x

Není tam uvedeno, který email to je? Mně zprávy z centrumu myslím vždycky začínaly názvem mé schránky, až potom byl odesilatel a předmět. Napsal bych majiteli mail, ať si to spraví.

filips*
hodnocení

Tento mail už jsem jednou napsal. Bohužel jsem si nenapsal jeho přesné znění. Tento mail mi také přišel na mobilní telefon. Jinak, děkuji za odpovědi!

gredy*

Zasílání těchto avíz došlé SMS je skutečně v nastavení e-mailové schránky u providera (poskytovatele). Problém je v tom, že abyste mohl změnit nastavení této adresy, musíte znát její heslo, což samozřejmě vy neznáte. Asi opravdu bude jediná možná cesta obrátit se na toho dotyčného poskytovatele (seznam, centrum, tiscali a pod.) a požádat ho o řešení. Pak by snad ještě byla možnost v telefonu nastavit blokování tohoto odesilatele, což ale problém řeší jen částečně. Třeba ale někdo poradí něco i lepšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]