Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už asi půl roku mi chodí z čísla 2255 sms zprávy. Je to zřejmě přehled něčí mailové schránky, kterou nepoužívá. Prozatím mám zprávy mezi filtrovanou poštou, ale vyhovovalo by mi se jich zbavit natrvalo. Příklad takovéto sms : Od hellomobile@hellomobile.cz Vyhrajte luxusni vikendovy pobyt na Hluboke- Pokud se vam zprova nezobrazuje konkretne, kliknete pro zobrazeni onlin...
Děkuji za případné odpovědi a návrhy na zbavení se tohoto problému. E-mailová schránka, ze které mi maily chodí, je cizí.
S pozdravemfilips
Mně to chodí taky,ale já to mám nastaveno u Seznamu,jedná se vlastně o avízo,že přišel nový mail.
Někdo cizí se při aktivaci asi překlepl a uvedl Vaše číslo.
Schránka u Seznamu musí být tuším půl roku nenavštívená majitelem aby mohla být automaticky smazána.
doplněno 01.12.11 15:01:Zkuste kontaktovat Seznam.cz jestli je to od nich.
Není tam uvedeno, který email to je? Mně zprávy z centrumu myslím vždycky začínaly názvem mé schránky, až potom byl odesilatel a předmět. Napsal bych majiteli mail, ať si to spraví.
Tento mail už jsem jednou napsal. Bohužel jsem si nenapsal jeho přesné znění. Tento mail mi také přišel na mobilní telefon. Jinak, děkuji za odpovědi!
Zasílání těchto avíz došlé SMS je skutečně v nastavení e-mailové schránky u providera (poskytovatele). Problém je v tom, že abyste mohl změnit nastavení této adresy, musíte znát její heslo, což samozřejmě vy neznáte. Asi opravdu bude jediná možná cesta obrátit se na toho dotyčného poskytovatele (seznam, centrum, tiscali a pod.) a požádat ho o řešení. Pak by snad ještě byla možnost v telefonu nastavit blokování tohoto odesilatele, což ale problém řeší jen částečně. Třeba ale někdo poradí něco i lepšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.