Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám domácí kino i televizi od Samsung. Mám domácí kino připojené k televizi přes HDMI kabel, ale vždy když si chci zapnout jenom rádio nebo když si chci pustit CD automaticky se mi zapne i televize. Docela mi to vadí, když při poslouchání rádia musí být zaplá i televize. Dá se to nějak udělat, abych pořád kabel nemusel vypojovat? Nemám třeba někde chybu v zapojení nebo v nastavení? Předem děkuji za rady
Zkuste v nastaveni televize Samsung vypnout Anynet+, jestli tam v nastaveni tato moznost nekde je. Nic jineho me nenapada, mam Panasonic TV i domaci kino a ten ma Viera Link, a takto jsem to myslim vyresil, ze jsem Viera Link vypnul.
doplněno 30.11.11 22:43:napiste jaky presny typ televize samsung mate a typ domaciho kina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.