Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDMI zapojení

Od: stasek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám domácí kino i televizi od Samsung. Mám domácí kino připojené k televizi přes HDMI kabel, ale vždy když si chci zapnout jenom rádio nebo když si chci pustit CD automaticky se mi zapne i televize. Docela mi to vadí, když při poslouchání rádia musí být zaplá i televize. Dá se to nějak udělat, abych pořád kabel nemusel vypojovat? Nemám třeba někde chybu v zapojení nebo v nastavení? Předem děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

valdik007*
hodnocení

0x

Zkuste v nastaveni televize Samsung vypnout Anynet+, jestli tam v nastaveni tato moznost nekde je. Nic jineho me nenapada, mam Panasonic TV i domaci kino a ten ma Viera Link, a takto jsem to myslim vyresil, ze jsem Viera Link vypnul.

doplněno 30.11.11 22:43:

napiste jaky presny typ televize samsung mate a typ domaciho kina.

juvla*

Ano, bude to tak. Na DO zmáčkněte tlačítko tools a Anynet+ vypněte.

gredy*
hodnocení

0x

Přečtěte si znova a pořádně návod na obsluhu toho DK. Je to opravdu věc nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]