Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polepit PlayStation portable?

Od: lottka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Taťka mi objednal PSP,které je v černé barvě místo bíle nebo růžové *klik*.Takže jsem se rozhodla že začnu prostě protestovat a snažit se hledat,v tom ,ale mamka navrhla že si to můžu polepit hned celé kamínkama *hej*

Chci se zeptat jestli ho můžu polepit.Jestli se nepoškodí nebo když se zničí tak mi ho např. nevyreklamují atd. *mala*

Tak by mě zajimalo jestli ANO nebo NE.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Raději než kamínky kup obal anebo parevnou samolepku přímo pro psp...

Ty lepší po nalepení kompletně schovají původní barvu a není ji vůbec vidět navíc samolepky mohou mít různé motivy...

Nakonec ti samolepka ochraní psp pře škrábanci a v případě reklamace proti samolepkám sony nic nemá..

Doporučím koupit i průhlednou samolepku na displej kterej tak bude chráněn pře škrábanci a třeba později v případě prodeje psp stačí sundat samolepky a psp vypadá jak novej..

hodnocení

1x

Nejlépe natřít chemoprénem a vyválet v písku*ua*. To se určitě bude líbit i mechanikům při případné opravě. Je jen otázka, jestli to celé pak bude fungovat:D, ale to vlastně není podstatné. Božemůj, to jsou nápady*bzum*!

hop®
hodnocení

0x

Ahoj, Ty máš ale nápady! ;)

Polepit ho určitě můžeš. Ovšem zvol rozumné lepidlo, které by v případě poruchy PSP a následné reklamace šlo odstranit. Nějakým méně agresivním rozpouštědlem (líh, benzin). Pokud použiješ lepidlo které jde odstranit acetonem či toluenem, pravděpodobně porušíš povrchovou úpravu a potom by s případnou reklamací mohly být problémy. Rodiče Ti jistě poradí, a pokud ne, tak vezmi PSP do nějaké drogerie, která je specializovaná na barvy a laky. Bývají tam odborníci, kteří podle materiálu PSP doporučí to správné lepidlo, které bude držet ale půjde i bez následků odstranit!

Držím Ti palce, budu rád když potom svůj "výtvor" vyfotíš a pochlubíš se nám! *hej*

lottka*
hodnocení

pochlubím..!

Určitě,ale do Vánoc nee.

Budu mít přímo lepící kamínky lepící ,které jsou i na mobil.Jen jsem chtěla vědět jestli nebude poté problém s reklamací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]