Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Taťka mi objednal PSP,které je v černé barvě místo bíle nebo růžové
.Takže jsem se rozhodla že začnu prostě protestovat a snažit se hledat,v tom ,ale mamka navrhla že si to můžu polepit hned celé kamínkama ![]()
Chci se zeptat jestli ho můžu polepit.Jestli se nepoškodí nebo když se zničí tak mi ho např. nevyreklamují atd. ![]()
Tak by mě zajimalo jestli ANO nebo NE.
Děkuji
Raději než kamínky kup obal anebo parevnou samolepku přímo pro psp...
Ty lepší po nalepení kompletně schovají původní barvu a není ji vůbec vidět navíc samolepky mohou mít různé motivy...
Nakonec ti samolepka ochraní psp pře škrábanci a v případě reklamace proti samolepkám sony nic nemá..
Doporučím koupit i průhlednou samolepku na displej kterej tak bude chráněn pře škrábanci a třeba později v případě prodeje psp stačí sundat samolepky a psp vypadá jak novej..
Ahoj, Ty máš ale nápady! ![]()
Polepit ho určitě můžeš. Ovšem zvol rozumné lepidlo, které by v případě poruchy PSP a následné reklamace šlo odstranit. Nějakým méně agresivním rozpouštědlem (líh, benzin). Pokud použiješ lepidlo které jde odstranit acetonem či toluenem, pravděpodobně porušíš povrchovou úpravu a potom by s případnou reklamací mohly být problémy. Rodiče Ti jistě poradí, a pokud ne, tak vezmi PSP do nějaké drogerie, která je specializovaná na barvy a laky. Bývají tam odborníci, kteří podle materiálu PSP doporučí to správné lepidlo, které bude držet ale půjde i bez následků odstranit!
Držím Ti palce, budu rád když potom svůj "výtvor" vyfotíš a pochlubíš se nám! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.