Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký externí disk?

Od: petaa* odpovědí: 5 změna:

Zdar,neznate nejaky externi disk na netu do 1000 kč,kapacita min.80 gb?diky za odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolibricek*
hodnocení

2x

ja jsem si sehnala externi disk na netu 320 za 1000,rekla bych ti adresu ale nemuzu ji najit,je to tak mesic co me to prislo je cerny a jmenuje se ta znacka VERBATIM.musis koukat a snad se ti postesti jako me*klik*

petaa*
27.11.11 16:33
hodnocení

diky :D

hodnocení

0x

Jo, s harddisky je problém, jejich cena je v součesné době na čtyřnásobku co stály před živelnými pohromami na dálném východě.

harper*

Já jsem kupoval dost disků před tím než to smetlo tu továrnu WD. Je to velký cenový rozdíl bohužel ty ceny ještě dlouho nespadnou takže čekat s koupí na lepší ceny to si počkáte.

ahasver4*
hodnocení

0x

s.imedia.cz/...

Tady se dají koupit za slušnou cenu,jinak všude ceny šílený...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]