Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace u nokie

Od: navigator odpovědí: 13 změna:

Dobry den

porad ctu ze telefony od nokie maji v sobe ZDARMA navigaci ale jedna se jen o prohlizeni map zdarma nebo i klasicka autonavigace?

Ted jsem nekde videl ze autonavigace je jen prvni tri mesice zdarma po vyprseni tri mesicni lhuty se musi platit... zdarma je uz jen to prohlizeni map...

Mohl by mi tedy prosim osvetlit jak to teda je?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

1x

Navigace do nokie 5800 mi myla stáhnuta a zprovozněna. Teď poslední aktualizace hlásí i cedule na dálnici a ulice ve městech takže paráda, ani nani nemusím koukat. No setjně na ni moc nevidím. Klasická velká navigace bude asi čitelnější. Nic jsem neplatil, ani po třech měsících se nic nedělo. Mám ji rok a půl.

vena*

A platíte za to připojení?

vena*

Mužete mi poradit jak nahrát navigaci do mobilu nokie5800 zdarma a zdarma připojení?

stirecek*

propojíš tel s pc, stáhneš si aplikaci nokia suite, kterou máš na kartě v telefonu, nainstaluješ a pak si můžeš stáhnout pomocí té aplikace mapy, které budeš chtít, taktéž jazyk ve kterém budeš chtít aby to mluvilo. Pak v telefonu zakážeš podporovanou navigaci A-GPS a budeš chytat signál jen pomocí GPS přijímače, který je zdarma. V návodu k telefonu to určitě najdeš, je třeba si ho přečíst. Jestli ale tvoje nokia navigaci podporuje, už zjišťovat nebudu.

hankauk*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jaký je to model a kdy byl zakoupen.

hodnocení

0x
Jedna se opravdu o klasickou navigaci, kde se daji vsechny mapove podklady stahnout na pametovou kartu a telefon s vestavenym GPS modulem nepotrebuje spojeni na web. Je to zcela zdarma, vcetne aktualizaci.Klasicka navigace mi sice pripada o neco vyspelejsi, nicmene navigace od Nokie jsou v aute plne pouzitelne.

stirecek*
hodnocení

0x

Navigace je zdarma, vše najdeš na stránkách nokie, kde si můžeš po registraci mapy stáhnout. Některé modely už mají mapy nahrané na kartě. Co jsem viděl test navigací, tak některé dopadly lépe v telefonu než samostatné navigace. Především modely HTC, ale i nokia je dostačující. taky uvažuju o nokii pro manželku, ale nechce dotykáč a někdo mi rozmlouvá symbian, prý android je lepší. Nemám s tím žádné zkušenosti. Plně vybavený samsung už je z cenou někde jinde.

hankauk*

Nokie jsou dobré telefony, záleží na tom, co od něj manželka chce. Já dotykáč taky nechci.. nejde mi to s ním. A s tím symbianem je to tak. To je nokiácký operák.. (firma vlastní téměř 100% akcií) není tak vymakaný a nemá tolik appsů jako android, který je rozšířenější.

stirecek*

měli jsme vybrané dva modely - e52 a e72, ale co tak čtu z diskuzí, někdo na nokie dost nadává. Možná je to tím, že se výroba přesunula do číny a s tím symbianem je dost lidí nespokojených. Samsung s androidem si většina pochvaluje, jen s tou klávesnicí je to horší, většina dotykáče.. Navigaci k životu nepotřebuju, ale wifi se hodit může. Jenže manželka měla vždy nokie, tak pak je to těžké:)

majsterjoe*

e52 vlastnim, navigaci vyuzivam, aplikaci je spousta.

hankauk*
hodnocení

0x

Ta navigace je OVI maps. A nefunguje na všech Nokiích. Na mojí tedy určitě ne... ale já ji stejně nepotřebuju.

hodnocení

0x

Navigace je zdarma a je bez časového omezení plně funkční a použitelná i pro navigaci ve městech atd

POdmínka je že v telefonu musí být GPS čip aby nebylo třeba připojení k internetu..

Ve srovnání s normálními navigacemi je to mizerné a ale ve srovnání s mapou anebo ničím to ujde..

A dokonce i v přírodě ač to není turistické je schopna vás poslat na nejbližší asfaltku kterou zná a z ní vás kamkoli donavigovat..

gumidek*
hodnocení

0x

Už se to tu řešilo...*frajer*

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]