Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběrem led TV

Od: flakatos* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji poradit ohledně LED tv - měla by mít integrován satelitní. tuner, uhlopricka kolem 120cm, bez 3D, zatím jsem našel jen tuto LG 47LV570S LED FULL HD. Děkuji za odpověďi.

doplněno 04.12.11 19:38:

Tak TV je doma. obraz výborný / zatím jen přes dvb-t /, HD videa skvělé. Uvidíme jak na tom bude satelitní příjem. Jinak zatím spokojenost.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x

Pokud ti jde o DVB-S tuner, k příjmu budeš potřebovat ještě kartu s modulem - cca 3tisíce Kč. Anebo satelitní HD setobox s kartou - cca 3500Kč, v tom případě je pak zbytečné připlácet za satelitní tuner v tv. Co se týká samotné tv nevidím problém, jen já za sebe bych dal přednost lesklému panelu, kontrast má pak lepší grády.

flakatos*
hodnocení

To je spis kvuli tomu aby nebyla dalši krabice s dráty navíc, je to na tv do obýváku / bude jako dominanta/ s tím CI modulem počítám. Jde mě pouze o tv zda má dobré parametry. Díky.

stirecek*

Parametry jsou u těchle tv všude stejné, pro tebe je podstatné full rozlišení, 100Hz a ty vstupy výstupy už má každá tv, takže je vcelku jedno, co koupíš. Já preferuju ještě ten lesklý panel. Za tu cenu OK! Optiku na výstup do kina má taky, jen nevím, jestli umí nahrávat na usb. Když tak mrkni sem, jsou tam i recenze.

led-televize.heureka.cz/...

aaaaaaaaaaaaaaaaa
26.11.11 23:49

umí

flakatos*
hodnocení

TV je doma a super obraz. DVB-T obraz výborný, příští týden bude DVB-S tak uvidíme. Full HD obraz výborný. Zatím spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]