Nejste přihlášen/a.
Taky vybírám - zatím mám pár adeptů od nokie skrz mapy zdarma a jiné věci. Zatím jsem se soustředil na modely E52, E72 a E75. O video mi nejde, prioritu má wifi a gps, a hlavně ne dotykáč. Možná bych oželel gps, pak by byl dostatečný samsung 335. Ještě mně napadá black bery8520...máte ho někdo?
já jdu do E 52,priorita je WI FI a GPS,a taky nechci dotykáč.vezme mi ho známej co má paušál u Vodafonu jako volný za cca 4 200kč.
a nemůže vzít dva? ještě přemýšlím o nějakém samsungu s androidem, symbian je prý zastaralý a neohebný.
pak doporučuji SONY ERICSSON XPERIA MINI který má špičkový hardware a velmi kvalitní displej v kompaktním těle za asi 3800,- (pozor nesplette si novy XPERIA MINI se starsim modelem XPERIA X10 MINI)
nebo s vetsim displejem rovnez velmi kvalitni NEXUS S za asi 6000,-
Tel je pro manželku a trvá na klávesnici. Nechce ani kombinovaný s výsuvnou, buď klasika nebo nejlépe qwerty a to je trochu problém. Na symbian si zvykne, nemá s žádným systémem zkušenost, takže nevýhody nepozná
nee,má nárok 1x za 2 roky a upisuje se smlouvou na další 2 roky.cena je pak podle toho kolik provolá v prům.za měsíc(jako u větš.operátorů)
tak nakonec jsme vzali taky E52 dnes přímo z eurotelu za 5200kč z českou distribucí. wifina jede, gps zkusím zítra, vypadá slušně...
Tak to se těšim,budu ho mít na vánoce,taky česká distribuce(operátoři šedivkysnad nemají)A držák na přední sklo tam k tomu byl?U Vodafonu v krabici s telefonem asi ano
No právě, na netu ty šedivky jsou dost osekané na výbavě a mnohdy tam není ani karta, kde jsou nahrané už mapy a různé aplikace. Pak je problém s reklamací, musíš to poslat prodejci a ten to ani opravit nenechá, protože posílat to někde do zahraníčí nebo číny se mu nevyplatí a za měsíc ti řeknou, že zrezl třeba z vlhka a na to se záruka nevztahuje. Ve výbavě je karta - už zasunutá v telefonu i s těma aplikacema 2giga, pak nabíječka usb, baterka, sluchátka, usb kabel do pc - podporuje nabíjení, a nějaká redukce na jack nabíječky. Je tam i ten držák do auta. Škoda že nemají i nabíječku do auta, při využití navigace by se hodila. Dnes jsem to zkoušel venku a satelity si to našlo asi za minutu, v autě jsem to ještě nezkoušel. Foták má blesk, v mobilu fotyk ok, v pc ještě nevím, zatím se s tím seznamujem, je tam až zbytečně moc funkcí. Teď tam pořád bliká obálka a nevím, co s tím, všechny sms a maily jsem vymazal a bliká pořád. Cena myslím dobrá, obešli jsme čtyři obchody, nejdražší 5900, vodafon tuším 5577kč a eurotel 5290, samozřejmě na včechny sítě. Vzhledově ok, máme takový ten šedý nerez nebo leštěný kov, na můj vkus menší displej, ale manželka nechtěla dotykáč a navigaci jako nouzovka stačí. E72 s qwerty klávesnicí se už nedá sehnat, možná jen šedivka, ale co jsem si psal o info na několik dodavatelů, nikdo je nemá a ani už je mít nebude, i když je mají na netu furt v nabídce.
tak to se těším.o těch šedivkách jsem byl poučen,jak to chodí,je to pak problém,a slyšel jsem že neseriozní prodejci reklamovaný telefon neopravují,ale hodí do nádoby s vodou,a vrátí jako poškozený vlhkem uživatelem.a v orig.Nokii se s vámi o šedivce bavit nebudou.Autonabíječka na Nokii je za cca 90 kč,to není problém.Měl jsem ji,než mi vykradli auto,koupín novou.tak hodně štěstí s founem,dočkám se na Štědrý den.zdar
Nazdar, tak navigaci jsem vyzkoušel o víkendu. Vypadá dost dobře a že je malý displej vůbec nevadí, ta ženská u toho kecá, tak stačí jen poslouchat. Dá se tam nastavit noční režim - viz foto. Spáruj si telefon s pc a pak můžeš instalovat další mapy na kartu, byla tam čeština, slovenština, maďary, poláci - maďary jsem vyhodil a přidal rakousko, před dovolenou přidám itálii, ať neblokuju kartu. Zvuk jsem taky musel přidat v češtině. Další plus, gps neztratil data ani při dešti a pod mrakem po celých cca 100km. Mapy se dají načíst i v budově doma, to se mi podařilo, ale pak strhli 15kč za připojení, takže stačí deaktivovat A-GPS asistované data používají připojení k síti, a to se platí, takže nechat jen GPS a je to zdarma. Malý nedostatek jsem našel - telefon má na boku tlačítka, takže do držáku se musí upnout za spodní část - viz foto - jenže na druhé straně je mikrousb vstup na autonabíječku, takže se tam nedá dát skrz ten držák, baterka má ale velkou výdrž, po dvou hodinách zapnuté navigace nejevila známky slábnutí. Jinak příjem email a wifi je doma v pohodě, tady bych přivítal větší displej, ale manželka to stejně nevyužije, ale jako nouzovka stačí. Pak je tam dost funkcí, ještě to nemám zmáklé, ale pro obyč smrtelníka k nevyužití. Já osobně bych bral qwerty klávesnici, na psaní krátkých emailů by byla lepší, ale zase na druhou stranu, kolikrát to člověk využije. navigace je rozhodně dobrá, využiji ji sice párkrát za rok, ale je tam a manželka má radost z nového telefonu, který se jí zalíbil. Fotky též dostačující, i hlasový záznamník. stirecek.rajce.idnes.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.