Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Senzor vzdálenosti

Od: banana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si nový telefon, konkrétně SAMSUNG GT-S5570. Zaujaly mne dvě "tečky" vpředu vedle sluchátka. Ihned jsem listoval manuálem a zjistil že se jedná o jakýsi "senzor vzdálenosti". Dále v manuálu, ale ani na internetu v různých diskuzích jsem nenašel k čemu slouží...

Ví tu někdo k čemu je dobrý takový "senzor vzdálenosti"? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na internetu jsem se dočetl, že tento senzor zajistí vypnutí displeje, když mobil při hovoru přiložíte k uchu. Má to být opatření k nechtěnému zavěšení hovoru. Zkuste a dejte vědět.

banana*
hodnocení

Je to tak, displej se opravdu vypíná... Moc díky bruno *palec*

Je to hlavně kvůli úspoře enrgie, digitální zrcadlovky to mají běžně - koukáš hledáčkem - vypne se display

lui*

Praktické pro zatvrzelé telefonisty za volantem. Nesvítí jim to před policajtem na ucho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]