Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pixel? co je to

Od: elisme* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci prodat nejaké oblečení přes internet tak jsem ho vyfotila a chtela do inzerátu vložit, ale objevilo se mi tam tohle. Jak tu fotku mám přeformátovat, aby mi to tam slo vlozit: Dekuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elisme*
hodnocení

Toto se mi tam objevilo.

ladinpraha*

Prostě se ti tam objevilo, že je fotka moc velká. Musíš ji zmenšit v nějakém grafickém editoru.

bena*
hodnocení

0x

Na zmenšení obrázků je dobrý IrfanView nebo JPEG Resampler...

cepagis*
hodnocení

0x

Jestli se jedná jen o jednu fotku, lze to celkem rychle vyřešit v malování - zobrazit fotku, dát printscreen, otevřít malování, vložit, v případě že je pořád velká tak v nástrojích zmenšit (procenty) a uložit jako jpg... Pro někoho možná "prasárna", ale je to rychlé a lze to udělat ne kterémkoliv PC...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]