Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 16 let a chtěl bych si koupim nějaký dobrý telefon na hry písničky a tak.
Napadl mě htc.com/...
Našel by se nějaký člověk co by mi ho mohl zhodnotit?
Je dobrý na hry?
Kde se stahujou? popř. Jestli to něco stojí?
jinak je tam normálě sms, mms, telefonování?
Jak se snim pracuje?
a tak
Kdyby někdo věděl o nějakým dobrým telefonu na hry taky můžete dát odkaz...
Děkuji!
Telefon nebude špatný, ale ty jako 16 ti letý určitě nevyužiješ jeho operační systém win7. Být tebou tak jdu radši do nějakého androidu. A nejsem si jistý jestli v telefonu bude česká lokalizace(čeština)...Dneska není problém za rozumnou cenu koupit telefon s podobnými parametry a procesor na frekvenci 1GHz se už dává do kdejakého telefonu.
doplněno 25.11.11 09:03:Co se týká her, určitě bude nějaký market i pro win7 ale počítej s tím, že zdarma budou nějaké demoverze a pár nějakých obyčejných her. Ty lepší budou určitě placené.
Dá se koupit za větší cenu v češtině, ale proč nevyužiju win7? co tam je co bych nevyužil? a o mobil mám zajem hlavně kůli tomu že mě tam zaujalo do xbox live i když nevim jak to tak funguje, kdyby se to platilo neni problém mam xbox a mám to zaplacené :D
doplněno 25.11.11 10:14:jak to tak tam funguje
Ale jo, klidně i Win7. Největší bolest, tj. rychlost a ergonomie ovládání z předchozích mobilních Win tady už naštěstí neexistuje. Měl jsem několik telefonů s Win, ale stejně jsem šel nakonec k Androidu. Hlavní důvod byl ten, že rozšíření je stále poměrně slabé a to obnáší i menší výběr dostupných aplikací. Z těch, co jsem používal, jsem nebyl schopen na Win7 najít rozumnou alternativu, nanejvýš bych si to naprogramoval sám. To by sice bylo zajímavé, ale nemám na to čas. Co se týká placených aplikací, tak i na Androidu je spousta dobrých aplikací a her placená, i když to mnohdy nejsou zásadní částky.
narozdil od androida je totiz pro wp7 minimum aplikaci a her, tato platforma je totiz na trhu velmi NEuspesna a pokud si takovy telefon koupis budes samozrejme trpet tim ze pro to spoustu veci nikdy nesezenes ... xbox ikonka tam jenom kvuli reklame, prave proto aby ses nachytal, jinak je to naprosto k nicemu
určitě neberte telefon ve kterem je WP7 tedy ani trophy ne, je v něm totiž velmi nekvalitní software s minimální podporou a ve srovnání s daleko lepšími Android telefony je pro trophy velmi málo aplikací a her ...
zkuste vybrat raději tento Android telefon
NEXUS S za asi 6000 kč nebo GALAXY ACE za 4300,-
Dobře všem děkuji za názory vykašlu se na tento mobil máte nějaké další návrhy na Herni mobily?
taková hodně hodně schopná a univerzální herní mašinka je díky ohromnejvýkonější herní mobil na trhu je samozřejmě SAMSUNG GALAXY S II http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-i9100-galaxy-s-ii/ htc sensation xe http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc-sensation-xe/
ma opravdu skvely vykon i na narocne 3D hry, tady je takova herni ochutnavka co ten telefon dokaze uhrát
video1
video2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.