Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk u DVD přehrávače

Od: verpri odpovědí: 6 změna:
Koupili jsme DVD-přehrávač, ale bohužel až doma jsme zjisitli, že tam není český návod. Nevěděli byste si rady s následujcíím problémem: Není slyšet mluvení. Hudba hraje, ale mluví se jakoby v dálce, skoro to není slyšet ani na maximu. Nejde to ani u originál DVD ani u nahraných, ani u českých ani u zahraničních. Vypadá to skoro na vrácení zboží, protože tbez návodu na to asi sami n. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kliste76*
hodnocení

0x
A co je to za značku? Jaké má připojení k TV?
verpri
hodnocení

Značka je X-Site XS268. Připojení je přes Scart.
kliste76*
A je ten scart plně zapojený? Prodávají se totiž i verze, kde nejsou zapojeny všechny kontakty
Dialogy jsou na DVD směrovány převážně na přední reproduktor. Pokud je to tedy možné, zkuste převést 5.1 kanálový výstup na stereo.
al bunda*

Spidere, já jsem si prakticky jist, že to je v nastavení v menu DVD-přehrávače, měl jsem kdysi stejný problém s tím svým, ale jak jsem to řešil? No někde v měnu jsem "potáhnul čárku". Taky mi šla hudba nahlas a texty nebyly skoro slyšitelné. Je třeba aby to tazatel otestoval. Prostě někde to tam je.

al bunda*
hodnocení

0x
Problém bude v nastavení DVD přehrávače, ale co s tím udělat a jak to bez označení typu těžko-těžko.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]