Koupili jsme DVD-přehrávač, ale bohužel až doma jsme zjisitli, že tam není český návod. Nevěděli byste si rady s následujcíím problémem: Není slyšet mluvení. Hudba hraje, ale mluví se jakoby v dálce, skoro to není slyšet ani na maximu. Nejde to ani u originál DVD ani u nahraných, ani u českých ani u zahraničních. Vypadá to skoro na vrácení zboží, protože tbez návodu na to asi sami n. Díky.
Dialogy jsou na DVD směrovány převážně na přední reproduktor. Pokud je to tedy možné, zkuste převést 5.1 kanálový výstup na stereo.
al bunda*
Spidere, já jsem si prakticky jist, že to je v nastavení v menu DVD-přehrávače, měl jsem kdysi stejný problém s tím svým, ale jak jsem to řešil? No někde v měnu jsem "potáhnul čárku". Taky mi šla hudba nahlas a texty nebyly skoro slyšitelné. Je třeba aby to tazatel otestoval. Prostě někde to tam je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.