Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlevní mi mobil?

Od: moxa* odpovědí: 20 změna:

Ahoj, myslíte, že je naděje na snížení ceny mobilu kolem Vánoc? Před, po...?

mobilni-telefony.heureka./...

Dole je graf cen. Díky. :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

0x

Hledejte raději na Zbozi než zprofanované Heurece.

www.zbozi.cz/

Každý mobil se zlevní, aby udělal místo novým modelům, při součastném přetlaku na trhu těchto hraček.

moxa*
hodnocení

Eee...moc nevím, jak to souvisí se Zbožím *nevi*

Já hledám na Zboží, navíc mám už konkrétní obchod vybraný, ale ten odkaz jsem tam dala kvůli grafu cen. Kdybyste se na něj mrknul, viděl byste, že bohužel cena tohoto mobilu se stále zvyšuje. V létě jsem zaváhala, že jsem ho nekoupila, protože jsem si myslela totéž, co vy. Že se logicky musí cena snižovat. Bohužel, cena od té doby stoupá a stoupá.

Takže viz graf :)

doplněno 24.11.11 10:01:

Pokud vám šlo o graf, tak ten odpovídá skutečnosti, cenu sleduju dlouhodobě a opravdu stoupá.

aaaaaaaaaa

hledej na heuréce, zboží =seznam a seznam, najdu tam co neznám. Jinde najdu co hledám, seznam několik let neopužívám a google mi vždy předhodí přesně to co hledám.

No ale k věci, na pokles bych momentálně nesázel. Proti mluví kurz koruny, proti mluví pohromy v asijských zemích a právě ty vánoce. Byť obchodníci škrtají a zlěvňují právě před vánoci se stejně snaží udržet ceny na nejvyšší možné míře protože hodně lidí si řekne právě: na vánoce, do vánoc. Vánoce jsou strašný termín. Vymalovat, přebourat, dodělat, nový nábytek, nové ... stihnout kdeco, nakoupit. Ovšem je možné, že ho někdo podsekne, udělá akci.

moxa*
hodnocení

Mno, já si neříkám "na Vánoce, do Vánoc" :) Chci ho už asi půl roku, jen jsem si říkala, že by se okolo Vánoc něco stát mohlo. Jinak jsou Vánoce pro mě spíš problém - taková investice do sebe v tomto období. Ale tlačí mě zdravotní stav a nefunkční mobil. Díky za názor, při mém štěstí se cena spíš opět zvedne :D

moto*

Možná je to dotaz spíše do fóra na Mobilmanii.

Cena asi souvisí s propadem koruny vůči Euru i Dolaru. A také zřejmě pro nějaký přechodný nedostatek.

Omlouvám se za příspěvek trochu mimo mísu. Mám alergii na Heureku, Otomoto a vše co patří Aukru. Mají zakoupena v reklamních systémech snad všechna slova a ať hledám cokoliv, vždy mi vypadne odkaz na ně. A to mohu použít jakýkoliv vyhledávač. Hledám fórum na něco co vůbec nesouvisí s nějakým zbožím a vždy vypadne Heureka protože mají koupené slovo fórum.

mark165156

nokia bohuzel sve modely prilis nezlevnuje, uz vubec ne tyto klasicke, doporucuji si priplatit par set a ziskate MNOHEM lepsi telefon napriklad XPERIA MINI zde

heureka je lepsi nez zbozi cz, mimo jine umoznuje i sledovani ceny coz je presne to co tazatel hleda a zbozi.cz to vubec neumi ...

stirecek*
hodnocení

0x

Kupte si levnější model, mají jich dost, třeba C2-06, C2-03 jsou na dvě karty a mají i klávesnici. Dají se koupit za 2500Kč nebo model na jednu kartu C2 02

moxa*
hodnocení

Jde mi o foťák ;) Takže levnější modely už asi ne. Fotím mnohem víc než telefonuji.

stirecek*

V tom případě nechápu vaši investici. Žádný foťák z mobilu nedělá krásné fotky. Pak doporučuju koupit nokii c1 01 za tisícovku a k tomu malý kompaktní fotoaparát do kapsy. Pak vás to vyjde i levněji než váš uvedený model, kde platíte cca za pět nekvalitních megapixelů bez blesku a ostření, dál platíte za wifi, které na malém displeji jsou téměř na nic. Souhlasím s bmbx - nokia už dávno nepatří mezi jedničku na trhu.

mark165516
hodnocení

0x

XPERIA MINI je asi storkat lepsi telefon s daleko vyspelejsim systemem, moznostmi a lepsim ovladanim pritom stoji o par set vic ... nokia se dnes uz nevyplati ...

mobilni-telefony.heureka./...

Zlevní mi mobil?
moxa*
hodnocení

Budu o tom uvažovat, je to zajímavý tip :)

Ovšem když pominu, že se mi vůbec nelíbí, tak jsem si přísahala, že dotykové ovládání už nikdy (vím, že ta Nokia je hybrid - ale aspoň má záchranu v podobě kláves). Několikrát jsem měla čest s různými dotykovými přístroji a doufám, že už je to jednou provždy naposled :D

Zrovna na ten dotykáč nejsou nejlepší ohlasy (se studenými prsty se nedá ovládat...)

Navíc ta cena už je zase řádově o tisíc korun vyšší (pokud chci mít spolehlivý servis a výrobek určený pro ČR...já totiž neustále musím reklamovat *plac*)

Ale třeba to ještě přehodnotím, díky :)

doplněno 24.11.11 14:43:

Moto, používejte výraz "diskuse" - na mě žádná Heureka neskáče a pokud jo, vůbec jsem si toho nevšimla :)

Lidi co pořád musí něco reklamovat, by si to "něco" neměli pořizovat. Ona je to známka toho, že to "něco" je nemá a nikdy nebude mít rádo. Neboť i technika má duši a nelze to podceňovat *smich*.

moxa*
hodnocení

Máte pravdu. Totéž mi říkala už profesorka na VŠ v počítačové učebně :( Jmenovaná učebna měla se mnou totiž rovněž své zkušenosti.

Bohužel by pro mě byl velký risk být teď bez mobilu. Navíc ty reklamace se většinou týkají opakované reklamace dotykových přístrojů :)

Jinými slovy mi tedy říkáte, že si nemám pořizovat dotykové přístroje - nic jiného přece ani netvrdím *placni*

hodnocení

0x

No do té Nokie bych rozhodně nešel, je to strašný paskvil. On je to sice dotykáč s klávesnicí, ale softwaroví inženýři museli být pod vlivem nějakých psychotropních látek když to vyvíjeli. To ovládání je na takové úrovni, že jedno se bez druhého neobejde a to i u těch nejjednoduších úkonů, které člověk potřebuje jen při běžném telefonování. Já bych jej nechtěl ani kdyby mi připlatili. Nokia už někoiik let zaostává v uživatelsky přivětivém ovládání a toto považuji za vrchol jejich "tvůrčí" neschopnosti.

hodnocení

0x

pokud by měl být vic na focení než na volání - tak jak píše stirecek, nemá cenu kupovat mobil.

I s tím nejlevnějším kompaktem se udělá lepší foto, než z nejluxusnějším foťákem v mobilu *smich*

moxa*
hodnocení

Já foťák mám, a velmi dobrej ;)

Ale neberu ho sebou všude, abych se s ním tahala a ještě o něj přišla. Mám prcka, takže kromě nákupů sebou neustále vláčím pleny, ubrousky, hračky, jídlo, pití, oblečení, plastovou motorku atd. - na mobilu se mi často povedou perfektní momentky - s kilovým foťákem, který leží doma, je prostě neudělám ;)

doplněno 25.11.11 12:43:

Aha, teď koukám na odpověď od stirecka...mno, nějak jsem neuvažovala o koupi dalšího foťáku. Mobil je prostě skladnej, pohotovej a opravdu se vejde do MOJÍ kapsy, foťák se tam teda nevejde, to vím určitě :D A o tom, kdo je jednička na trhu nepřemýšlím, přece všichni nemusíme mít ty jedničky, ne? Kdo by pak živil ty ostatní ;) Prostě jsem chtěla mobil, který by se mi aspoň trochu líbil, to snad není moc marnivé, ne? Jsem konzerva a smartphone je pro mě zatím nestravitelný *nevi*

No jak říkám, přemýšlím o vašich radách, ale zatím mi přijde jako nejlepší výběr pro mě klasický telefon s trochu slušným foťákem (až doteď mám spíš slabší, ale stačil). Nechci ty fotky dávat do galerie, stačí mi fotka 6x8 cm do alba.

stirecek*

No já nevím, malý kompakt je stejně velký jako mobil, takže do kapsy se určitě vejde a momentky se taky dají dělat dobře a vyjde několikanásobně levnější než mobil s foťákem kde máte cca "jen" pět megapixelů ve srovnání s nějakými čtrnácti u kompkatu, to ale není důležité, důležitější je, že u té nokie není ani ostření nebo světlo, o optice se bavit nemusíme.Proti marnivosti nic nemám, stejně by se dalo říct, že mám dva foťáky - jeden kilový doma, druhý příruční jen tak;) Dcera má 3,2mega v mobilu, ale o nějaké kvalitě se fakt mluvit nedá. Za mě tedy - pokud marnivost, tak účelně vynaloženou. Mně nestačí od každého jen trochu:), raděj jedno a pořádné.

moxa*
hodnocení

Možná máte pravdu - doporučíte mi nějaký konkrétní foťák?

Jinak ještě ke kapsám - nesnáším cokoli v přední kapse džín :D, hrozně mě to tam štve. Občas tam musím trpět mobil, ale nyní kvůli ještě navíc těhotenství (vyzařování mobilu + postupně obří břicho), ho tam už nenosím. Výsledkem je šíleně narvaná náprsní kapsa u bundy, mám v ní všechno, mobil, doklady, peníze, bonbony proti nevolnosti :D atd atd. Pokud mám na nečem kapsy na ruce, dám si tam aspoň kapesníky apod, cennosti zásadně nenosím ani v kabelkách, ani v postranních kapsách bundy - díky tomu mi už asi 20 let nic neukradli. Proto říkám, že nevím kam ještě narvu foťák *smich* A v teplém ročním období někdy jdu jen s mobilem a klíčema v ruce. Často jdu "za kulturou" a beru si jen mobil, klíče a PAPÍROVOU měnu, aby mi nevadila v kapse *smich*

A další, mnohem větší problém - před každým odchodem si pěchuju kapsy aktuálního oděvu důležitými věcmi. Stejně půlku z nich zapomenu doma, občas i ten mobil *smich* Pravděpodobnost, že budu chtít fotit a foťáček bude trčet chudák doma, je příliš vysoká :D

V tom případě doporučuji jakýkoliv Sony Ericsson s písmenem C, jak už jsem psal, jsou to mobily určené výhradně k focení (lepší objektiv, xenonový blesk...) , s písmenem W jsou walkmany určené na poslech muziky, atd...

hodnocení

0x

Protože mám taky dobrý foťák, který s sebou nerad tahám pokud nejdu zrovna někam za účelem focení, tak mám malý kompaktík a ten nosím pořád v kapse, přestože mám foťák v mobilu tak s ním vůbec nefotím. Když budete mít nejlepší mobilový foťák, tak díky mrňavé optice a mrňavému čipu se dá fotit jen za ideálních světelných podmínek. Momentka si světelné podmínky nevybírá ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]