Nejste přihlášen/a.
Ahojky,máme problém s DVD rekordérem Philips.Máme ho čtvrtým rokem a před pár měsíci jsme se začali dívat na filmy stažené z internetu,které přes Flashdisk nahrajeme přímo na harddisk DVD.Některé filmy šlapou výborně,ale u většiny se stává,že DVD zničeho nic samo vypne a zapnout ho jde až po 2-3 minutách a celé se to odehraje1-4x za celý film.Stává se to pouze u stažených filmů z flashky,ne u filmů nahraných z televize ani u filmů puštěných na DVD disku.Je to filmy nebo přístrojem?A lze tomu nějak zabránit (kromě toho nic nestahovat)?Díky za odpovědi.
Hledal bych problém na té flešce.Zkusila jste jinou?
doplněno 23.11.11 13:44: Tak jsem si přečetl recenzi na Váše DVD a tam píší,že se to občas stává.Takže chyba nebude ve filmu ale v přístroji.A to je pak každá rada drahá...Omlouvám se,řešení,nemám...
Tedy,jedna je,značkový servis ale po mých zkušenostech ze servisy všeobecně,je někdy lepší zakoupit nový.Jen na okraj,nešlo by to vyzkoušet na jiném DVD?
Bohužel,nešlo,všichni známí mají jen přehrávače bez USB.Servis nechceme riskovat,protože jinak DVD jede bezvadně a kdoví,co by s tím přístrojen v servisu udělali a kolik by ta sranda stála...
Přesně proto co říkáte bych servis nedoporučoval,uvedl jsem to jako možnost.Ale protože jinou radu nemám,znovu se omlouvám,že jsem nepomohl...Snad někdo jiný...Jen po tom co jsem si o tom DVD přečtl asi to bude jeho špatná vlastnost.Třeba se uklidní časem...
Pokud to dělají jen stahované filmy, tak řešením by mohlo být překonvertovat je do jiného formátu. Filmy na netu jsou v různých formátech a ne vždy si s ním takovýto přehrávač poradí, prostě narazí na nějaké místo a hryzne se / vypne se. V servisu by vám těžko pomohli, to je otázka nevychytaného firmware a pokud výrobce nevydá nějaký nový, opravený, tak s tím nikdo nehne.
přesně tak,videa jsou v různých rozlišeních,různých kvalitách a přehrávači se nemusí líbit určité kodeky.Zjistil bych který formát nejlépe funguje a do stejného pak konvertovat všechny filmy.Např v programu Format factory.Já čumím na filmy online na stránce 4TV.cz
Já nahrávám jen AVI soubory,protože jen ty mi rekordér přehrává.Už jsme to zkusili na jiném přehrávači a tam to jede v pohodě.Nejspíš to opravdu bude v přístroji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.