Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD samo vypíná

Od: terinecka* odpovědí: 10 změna:

Ahojky,máme problém s DVD rekordérem Philips.Máme ho čtvrtým rokem a před pár měsíci jsme se začali dívat na filmy stažené z internetu,které přes Flashdisk nahrajeme přímo na harddisk DVD.Některé filmy šlapou výborně,ale u většiny se stává,že DVD zničeho nic samo vypne a zapnout ho jde až po 2-3 minutách a celé se to odehraje1-4x za celý film.Stává se to pouze u stažených filmů z flashky,ne u filmů nahraných z televize ani u filmů puštěných na DVD disku.Je to filmy nebo přístrojem?A lze tomu nějak zabránit (kromě toho nic nestahovat)?Díky za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Hledal bych problém na té flešce.Zkusila jste jinou?

doplněno 23.11.11 13:44:

Tak jsem si přečetl recenzi na Váše DVD a tam píší,že se to občas stává.Takže chyba nebude ve filmu ale v přístroji.A to je pak každá rada drahá...:)Omlouvám se,řešení,nemám...

terinecka*
hodnocení

Ano,mám tři flashky,každá je jiná a dělají to všechny.

ahasver4*

Tedy,jedna je,značkový servis ale po mých zkušenostech ze servisy všeobecně,je někdy lepší zakoupit nový.Jen na okraj,nešlo by to vyzkoušet na jiném DVD?

terinecka*
hodnocení

Bohužel,nešlo,všichni známí mají jen přehrávače bez USB.Servis nechceme riskovat,protože jinak DVD jede bezvadně a kdoví,co by s tím přístrojen v servisu udělali a kolik by ta sranda stála...

ahasver4*

Přesně proto co říkáte bych servis nedoporučoval,uvedl jsem to jako možnost.Ale protože jinou radu nemám,znovu se omlouvám,že jsem nepomohl...Snad někdo jiný...Jen po tom co jsem si o tom DVD přečtl asi to bude jeho špatná vlastnost.Třeba se uklidní časem...:)

harper*

už jsem to zažil dvd se mi samo vypínalo čas od času .. a za měsíc odešlo úplně asi závada v napájední
ale tohle nebude ten případ ... do servisu ho nedávejte berou za to šílené peníze a ty opravy stojí z prd obecně to se nevyplatí lepší už je koupit nové a ze starého vyndat pevný disk.

hodnocení

0x

Pokud to dělají jen stahované filmy, tak řešením by mohlo být překonvertovat je do jiného formátu. Filmy na netu jsou v různých formátech a ne vždy si s ním takovýto přehrávač poradí, prostě narazí na nějaké místo a hryzne se / vypne se. V servisu by vám těžko pomohli, to je otázka nevychytaného firmware a pokud výrobce nevydá nějaký nový, opravený, tak s tím nikdo nehne.

hodnocení

0x

přesně tak,videa jsou v různých rozlišeních,různých kvalitách a přehrávači se nemusí líbit určité kodeky.Zjistil bych který formát nejlépe funguje a do stejného pak konvertovat všechny filmy.Např v programu Format factory.Já čumím na filmy online na stránce 4TV.cz

terinecka*

Já nahrávám jen AVI soubory,protože jen ty mi rekordér přehrává.Už jsme to zkusili na jiném přehrávači a tam to jede v pohodě.Nejspíš to opravdu bude v přístroji.

ahasver4*

Proto jsem napsal svoje mínění hned na začátku.Skoro všechny recenze uvádějí tuhle chybu...Takže,AVI,AVI,AVi...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]