Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes mi "umřel" Sony Ericsson k310i . Nejde zapnout, i když byl na nabíječce a vůbec nereaguje. Nevíte co s tím? Děkuji za odpověď.
Co je to za divnou dobu, to už neexistují lidi, kterým způsobí radost odstraněná závada a navíc vlastníma rukama?
Může to být baterkou, zrovna nedavno jsem řešil stařičkou SE K610.
Voltmetr - změřit baterku - pod 3V - podvybitá. Pokud má třeba 1V a méně, je silně podvybitá a těžko říct jestli ještě bude žít. Já dal třeba podvybité baterce šestivoltovej šok po dobu několika vteřin a zase jede dobře, jinak zkusit nabít přímo napětím 4,2V (radši omezit proud odporem tak do 0,8A).
Jestli má baterka 3,7V a víc, bude chyba v mobilu
doplněno 21.11.11 18:47:No, tak jsem nebyl dost rychlej :D
A myslíte, že mi to vadí? Jsem rád za další informace- i když tentokrát nebyly potřeba, můžou posloužit mně i ostatním. Proto Vám také děkuji.
Vzhledem k tomu, že se mobil dostal do továrního nastavení tak si dovolím odhadnout, že nepomohlo ani tak vyčištění kontaktů jako spíš to vyndání a zandání baterky . Někdy když se "hryzne" mobil tak vyndání a zandání baterky způsobí tkzv. studený reset, což je tovární nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.