Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PS3 - DNS error 80710102

Od: nikdo* odpovědí: 17 změna:

Ahoj,

Prosím chtěl bych pomoct mám PS3 a zkouším ho připojit k internetu.Vždycky mi napíšou IP adress:Suceeded DNS:Failed a napíšou ze to je DNS error (80710102). Nevím si s tím rady pořád to nějak zkouším a nejde mi to... A ještě něco. Z kama mám zjistim IP adresu a DNS? Našel jsem to totiž na internetu.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

IP adresu, DNS server, výchozí bránu a masku podsítě máte napsanou ve smlouvě od poskytovatele internetového připojení nebo v routeru/modemu nebo v počítači. Zkuste se juknout tam.

IP adresu PS3 dostalo, ale DNS server ne - musíte ho napsat.

nikdo*
hodnocení

Když ale chci ať se tam IP adresa dá automaticky napíše se mi tam IP adress Timed Outed nebo něco takového. Můžu tam IP adresu zadat Manuálně ne automaticky?

nikdo*
hodnocení

Prosím pište někdo...

dzordz*

Však vám to Bena už řekl.

Při pokusu o automatické získání IP adresy vám vypršel čas, žádnou adresu jste nedostal. Budete muset zadat tu, kterou vám poskytovatel přidělil.

Jako DNS můžete zadat 8.8.8.8. nebo 8.8.4.4 (google public dns), ale bez správně nastavené IP vám to nepomůže.

nikdo*
hodnocení

Aha takže tu IP adrsu teda musím najít a to DNS 8.8.8.8 nebo 8.8.8.4 bude fungovat? A co když najdu tu IP adresu někdo na intenetu?

dzordz*

Tu IP adresu nenajdete nikde na netu, je přidělena konkrétně pro vás, najdete ji ve smlouvě nebo dotazem u poskytovatele. Při tom zjistíte i adresu svého DNS, takže ty mnou uvedené nebudete potřebovat (ale fungovaly by).

doplněno 20.11.11 14:35:

v 1:05

Všech pět údajů zjistíte od poskytovatele internetu.

nikdo*
hodnocení

Díky doufám že to půjde. Ted jenom najít tu smlouvu.. :D

nikdo*
hodnocení

No já jsem totiž dělal podle toho videa co jste mi poslal.

dzordz*

No jo, ale ta čísla potřebujete svoje vlastní.

nikdo*
hodnocení

A mám ještě jednu otázku. Bude to na 100% fungovat?

dzordz*

Snad.

Ještě mě napadlo, že vlastně můžete ps3 nastavit podle toho, jak máte pc nastavené teď, a jenom přehodit kabel.

nikdo*
hodnocení

A vy máte PS3?

dzordz*

Doma ne, měl bych nutkání si s ní hrát.

nikdo*
hodnocení

A jak to myslíte s tím pc? Myslím to s tím nastavením podle pc.

dzordz*

Start, Ovládací panely, Centrum síťových připojení, vlevo Změnit nastavení adaptéru, vyberete ten, přes který jste připojený k internetu, pravým Vlastnosti, Protokol IPv4, Vlastnosti a ty údaje opíšete.

nikdo*
hodnocení

No kašlu na to. Pohledám někde tu smlouvu...

rado*
hodnocení

0x

mam ten isty problem. manualne nastavenie dns na 8.8.8.8. funguje. ale trvalo mi to cely den kym som na to prisiel. je to skoda, ze to takto komplikovane ide.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]