Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Prosím chtěl bych pomoct mám PS3 a zkouším ho připojit k internetu.Vždycky mi napíšou IP adress:Suceeded DNS:Failed a napíšou ze to je DNS error (80710102). Nevím si s tím rady pořád to nějak zkouším a nejde mi to... A ještě něco. Z kama mám zjistim IP adresu a DNS? Našel jsem to totiž na internetu.
IP adresu, DNS server, výchozí bránu a masku podsítě máte napsanou ve smlouvě od poskytovatele internetového připojení nebo v routeru/modemu nebo v počítači. Zkuste se juknout tam.
IP adresu PS3 dostalo, ale DNS server ne - musíte ho napsat.
Když ale chci ať se tam IP adresa dá automaticky napíše se mi tam IP adress Timed Outed nebo něco takového. Můžu tam IP adresu zadat Manuálně ne automaticky?
Však vám to Bena už řekl.
Při pokusu o automatické získání IP adresy vám vypršel čas, žádnou adresu jste nedostal. Budete muset zadat tu, kterou vám poskytovatel přidělil.
Jako DNS můžete zadat 8.8.8.8. nebo 8.8.4.4 (google public dns), ale bez správně nastavené IP vám to nepomůže.
Aha takže tu IP adrsu teda musím najít a to DNS 8.8.8.8 nebo 8.8.8.4 bude fungovat? A co když najdu tu IP adresu někdo na intenetu?
Tu IP adresu nenajdete nikde na netu, je přidělena konkrétně pro vás, najdete ji ve smlouvě nebo dotazem u poskytovatele. Při tom zjistíte i adresu svého DNS, takže ty mnou uvedené nebudete potřebovat (ale fungovaly by).
doplněno 20.11.11 14:35:
Všech pět údajů zjistíte od poskytovatele internetu.
Snad.
Ještě mě napadlo, že vlastně můžete ps3 nastavit podle toho, jak máte pc nastavené teď, a jenom přehodit kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.