Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rušička signálu - jak ji vyrobit?

Od: tron odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, zda by mi někdo dokázal poradit, jak a z čeho by se dala sestavit rušička signálu?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Signály jsou různé a zrovna tak rušičky. Některý signál odruší alobal, akustické signály od členů rodiny třeba špunty do uší.

hodnocení

1x

Neni nic jednoduššího, než nastavit v routeru aby umožńoval návázat spojení jen s tvým počítačem. To pak může každý zkoušet co chce, prolamovat hesla a router jej stejně nepustí. V routeru se zadá MAC tvého počítače a je to.

jabraka*
hodnocení

0x

Ale jakého signálu?V podstatě postavíš vysílačku.Jen musíš vědět,jaký kmitočet.

JABRAKA

buss
18.11.11 21:53
hodnocení

0x

Upřesnit!

tron
hodnocení

signál mobilních telefonů...mobilního internetu...

drich*

V ČR je ZAKÁZÁNO PROVOZOVAT RUŠIČKY MOBILNÍCH TELEFONŮ.

Nicméně nevím proč ji sestavovat, když toho je plný internet.

Kupte si nějakou obyčejnou na Aukru, to Vám vystačí na vykrytí místnosti a na větší experimenty se radši vykašlete, jestli nechcete mít problémy se zákonem.

lui*
hodnocení

0x

Opatrně s tím. Provozem rušičky se dopouštíte trestného činu.

buss
hodnocení

0x

Člověče, vyjádřete se přesně, co vám ten signál mobilu ruší? Pokud vysílá něco na stejné frekvenci, tak budete rušit, eliminovat eliminovat i vše na té konkrétní frekvenci! Odrušit jde signál pronikající z jiné rekvence, harmonické.

tron
hodnocení

0x

Děkuji za rady, názory i poučení. Jde mi i o to, že i před mým domem se dá chytit moje wifi i přes to, že je až v zadní části domu a nerad bych, aby toho někdo zneužil.

cepagis*

A co to wi-fi jen zabezpečit? Kdyby každý, kdo má po bytě bezdrátový internet používal rušičku, to by to vypadalo. Nehledě na to, že by to rušilo i Vás...

lui*

No a co mu k tomu zabezpečení, taky snížit výkon, jen na úroveň dostatečnou pro Vaše úpotřeby. Některé routery to umožňují.

drich*

Já osobně doma používám ten nejobyčejnější WIFI router ZyXEL a ten umí snížit výkon na 70%, 50%, 30% takže určitě volte tuto cestu..

Jinak kupoval jsem ho před měsícem a nový s 3 letou zárukou stál 420 Kč

ladinpraha*

Já na svůj NB registruji v okolí cca 30 wi-fi zařízení. Většinou zabezpečených. Takže rušička je nesmysl. Podstatné je zabezpečení vlastní wi-fi sítě.

souk69

Rušička která by tvůj internet rušila jen před domem není, bude rušit v určitém okruhu, tedy i tebe v domě. Jak píší jiní - nutné je zabezpečení vlastní sítě. Já si mohu vzít noťas třeba na zahradu a přesto to nikdo jiný nemůže použít. Tedy snad.

blackhat
hodnocení

0x

Zdravím,pokud jde o zabezpečení wifi doporučuji VPN nebo Onion Router(je těžké ho sehnat) jinak co se rušičky signálu týče doporučuji si sehnat součástky, které lze sehnat na DW :). na CW nic moc nenajdeš leda mimo EU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]