Neni nic jednoduššího, než nastavit v routeru aby umožńoval návázat spojení jen s tvým počítačem. To pak může každý zkoušet co chce, prolamovat hesla a router jej stejně nepustí. V routeru se zadá MAC tvého počítače a je to.
V ČR je ZAKÁZÁNO PROVOZOVAT RUŠIČKY MOBILNÍCH TELEFONŮ.
Nicméně nevím proč ji sestavovat, když toho je plný internet.
Kupte si nějakou obyčejnou na Aukru, to Vám vystačí na vykrytí místnosti a na větší experimenty se radši vykašlete, jestli nechcete mít problémy se zákonem.
Člověče, vyjádřete se přesně, co vám ten signál mobilu ruší? Pokud vysílá něco na stejné frekvenci, tak budete rušit, eliminovat eliminovat i vše na té konkrétní frekvenci! Odrušit jde signál pronikající z jiné rekvence, harmonické.
Děkuji za rady, názory i poučení. Jde mi i o to, že i před mým domem se dá chytit moje wifi i přes to, že je až v zadní části domu a nerad bych, aby toho někdo zneužil.
cepagis*
A co to wi-fi jen zabezpečit? Kdyby každý, kdo má po bytě bezdrátový internet používal rušičku, to by to vypadalo. Nehledě na to, že by to rušilo i Vás...
lui*
No a co mu k tomu zabezpečení, taky snížit výkon, jen na úroveň dostatečnou pro Vaše úpotřeby. Některé routery to umožňují.
drich*
Já osobně doma používám ten nejobyčejnější WIFI router ZyXEL a ten umí snížit výkon na 70%, 50%, 30% takže určitě volte tuto cestu..
Jinak kupoval jsem ho před měsícem a nový s 3 letou zárukou stál 420 Kč
ladinpraha*
Já na svůj NB registruji v okolí cca 30 wi-fi zařízení. Většinou zabezpečených. Takže rušička je nesmysl. Podstatné je zabezpečení vlastní wi-fi sítě.
souk69
Rušička která by tvůj internet rušila jen před domem není, bude rušit v určitém okruhu, tedy i tebe v domě. Jak píší jiní - nutné je zabezpečení vlastní sítě. Já si mohu vzít noťas třeba na zahradu a přesto to nikdo jiný nemůže použít. Tedy snad.
Zdravím,pokud jde o zabezpečení wifi doporučuji VPN nebo Onion Router(je těžké ho sehnat) jinak co se rušičky signálu týče doporučuji si sehnat součástky, které lze sehnat na DW . na CW nic moc nenajdeš leda mimo EU.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.