Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, zda by mi někdo dokázal poradit, jak a z čeho by se dala sestavit rušička signálu?
Neni nic jednoduššího, než nastavit v routeru aby umožńoval návázat spojení jen s tvým počítačem. To pak může každý zkoušet co chce, prolamovat hesla a router jej stejně nepustí. V routeru se zadá MAC tvého počítače a je to.
Děkuji za rady, názory i poučení. Jde mi i o to, že i před mým domem se dá chytit moje wifi i přes to, že je až v zadní části domu a nerad bych, aby toho někdo zneužil.
A co to wi-fi jen zabezpečit? Kdyby každý, kdo má po bytě bezdrátový internet používal rušičku, to by to vypadalo. Nehledě na to, že by to rušilo i Vás...
No a co mu k tomu zabezpečení, taky snížit výkon, jen na úroveň dostatečnou pro Vaše úpotřeby. Některé routery to umožňují.
Já osobně doma používám ten nejobyčejnější WIFI router ZyXEL a ten umí snížit výkon na 70%, 50%, 30% takže určitě volte tuto cestu..
Jinak kupoval jsem ho před měsícem a nový s 3 letou zárukou stál 420 Kč
Já na svůj NB registruji v okolí cca 30 wi-fi zařízení. Většinou zabezpečených. Takže rušička je nesmysl. Podstatné je zabezpečení vlastní wi-fi sítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.