Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio - zapojení

Od: blesk1616® odpovědí: 7 změna:

Ahoj chci se zeptat. Koupil jsem si autorádio - připojil GND na černý a žlutý na +, ale rádio nefunguje. Zkoušel jsem i přes pojistku připojit červený drát jak k GND, tak i k +, ale nefunguje. Zkouším to doma na laboratorním zdroji. Vyznáte se podle plánku kam co připojit? Díky

Autorádio - zapojení

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

2x

Žlty a červeny musiš dať na plus. Čierny na minus. A musi to hrať.

hodnocení

Jo tak už to funguje díky. Jen k čemu je tedy ten červený? To se připojí na zapalování, aby rádio hrálo jenom když je zaplí zapalování?

praivo*

Ano, máš to tam napsané.

hodnocení

Ano to vím, taky jsem to vše zkoušel, ale nenapadlo mě čekat 6 sekund po připojení červeného drátu.

myska58
hodnocení

0x

Dobrý večer. ten červený nebo možná ten žlutý ted nevím ale jeden znich to je je stálé napájení kvuly paměti stanic,a ten druhy je prěs zapalování pro spuštění rádia

mkat*
hodnocení

0x

Ale musia byť zapojene obidva.Aj žlty aj červeny su funkčne a radio nepôjde len z jednym drotom.A to ktory drot je na pamäť vyskušate tak ,že jeden odpojite a zachvilu pripojite.Ak ostanu stanice naladene ,tak ste sa trafili .Ak nie tak treba skusiť druhy.

hodnocení

0x

žlutý je vždy paměť a červaný je vlastní napájení rádia. V nákresu bych jen považoval za chybku, že na paměť je psáno 15A pojistka a na rádio 1A, dal bych ty pojistky obráceně a 15A je na rádio trochu moc, pak že u plus červený je namalováno kostření :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]