Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS zdarma do Itálie

Od: terrezzza* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

nezná někdo nějakou stránku, kde se dají zdarma posílat SMS do Itálie? Konkrétně na operátora WIND. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

0x

Posílával jsem přes 190.it, ale to už asi nefunguje. Zkus např. geekissimo.com/...

a nebo zkus něco najít tady google.cz/...

terrezzza*
hodnocení

Tak ten první odkaz nefunguje , nejde odeslat :( a na googlu jsem to projížděla včera...Asi to nepůjde no. Ale děkuji :)

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkuste tento odkaz:

geekissimo.com/...

terrezzza*
hodnocení

Zkoušela jsem :( Ale vůbec to nereaguje. Nic to nedělá. A v těch podmínkách je tedy psané, že by to mělo být posílání pouze z Itálie do Itálie..Ne ze zahraničí :(

miljan*

Asi se pojistili. Zhruba před 8 léty to fungovalo běžně z Eurotelu na Wind. Mám odzkoušeno. Jaký je současný stav nevím.

terrezzza*
hodnocení

To je na prd. Já mám O2 a právě přítel italský WIND. Myslela jsem, že někde něco najdu, ale nic nikde :)

drich*

Nebude teda pro Vás lepší zaplatit 150 Kč za internet v mobilu a psát neomezeně na icq,skype, facebook nebo co já vím vzkazy?

terrezzza*
hodnocení

Jo tak naštěstí tato komunikace funguje skvěle. Povídáme si přes skype, messenger, nebo facebook. Jen mě to zajímalo, jestli jde z internetu na mobil psát. Taky mi vadí, že když ho prozvoním a on mi to zvedne, platím za secundy, hned celé minuty a to v ceně 27,- Kč, je to šííílené. Ale tak nevadí, jen jsem chtěla pohledat a asi nic:) Ale děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]