Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadný programátor pračky?

Od: holyhole* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

vytvořil se mi takový malý problémek. U mojí pračky Ardo A600X se stalo, že ktyž zapnu nějaký program, tak se vše rozjede v pohodě, ale nepřepínají se mi jednotlivé prací cykly. Ovládací kolečko na přepínání prac. cyklů zůstává pořád ve stejné poloze. Čímpak to? Poradí někdo? Moc díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lomaks*
hodnocení

0x
No, mě to bohužel naopak připadá na pomalu ten největší (nejdražší) problém, kterej může na pračce nastat - vadnej programátor.
holyhole*
hodnocení

Tak toho jsem se obával. Pračka už je přes deset let stará, takže asi půjde do šrotu a nahradí ji nová... A když jsme tak u toho nemáte někdo tip na levnou a kvalitní pračku?

Sorry ale levná a kvalitní se vylučuje.

Nebál bych se pračky Siemens- jednu jsme teď kupovaly bohužel nevim typ

holyhole*
hodnocení

Dobrá, tak levnou vylučme a co se týče kvality by to mohla být jaká?
Jak jsem řekl...třeba ten Siemens, Bosh...
Doporučil bych ti i pračky Electrolux (AEG). Na druhou strani dost lidí není spokojeno se značkou ARDO.
al bunda*

Já mám Whirlpoolku. Je třeba si uvědomit, co od pračky chce. Doporučuji dívat se po spotřebiči energetické třídy A, aspoň 1000 otáček při odstřeďování a možnost poloviční náplně by neměla chybět.

holyhole*
hodnocení

Já zase proti Ardo nic nemám. Měl jsem ji přes deset let a celkem jen dvě závady. Asi záleží přímo na daném výrobku. Ale každopádně bych rád zkusil nějakou jinou značku. Tak se uvidí .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]