Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia N8 a ČT24

Od: jirka11* odpovědí: 6 změna:

Instaloval jsem si aplikaci ČT24 live. Přes wifi se nemohu připojit. Chvíli to naběhne a pak hlášení-nelze se připojit k serveru.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uvedená aplikace je funkční,chyba je v nastavení Vašeho telefonu.

Ověřte nastavení připojení a rovněž sílu signálu wifi.

Potřebujete kvalitní připojení.

jirka11*
hodnocení

Prosím,jak mám nastavit telefon?

Pokud máte mimo wifi i datový tarif od operátora,přesvědčte se,zda se telefon prioritně připojuje nejdříve na wifi (Menu - Nastavení - Připojení - Správce spojení).Zkontrolujte rychlost připojení.

Může být,že telefon nejdříve zkouší připojení paketovými daty (menu - Nastavení - Připojení - Nastavení - Cíle - Internet a zkontrolovat prioritu.

Skoukněte i Menu - Nastavení - Připojení - Nastavení - WLAN.

Stahoval jste aplikaci z Nokia Store?

Zkuste ji odinstalovat a stáhnout ještě jednou.Mohla se vyskytnout chyba při stahování.

doplněno 14.11.11 15:09:

Zkuste si mobilem najet na internet a zadat adresu: http://rychlost.cz

Kliknout na: Pouze download

Výsledek testu je ohodnocen jako ve škole.

Poznáte,jestli wifina,na kterou jste připojen,zvládne utáhnout datový tok ČT24.

habadak

Zkoušel jsem vše i malý formát znovu instalace a nic.CCN,Óčko a jiné online televize jedou jenom čt24 čt4 né Wifi mi jede dobře na rychlost.cz 10/1 MB to je luxus.Tak si myslím že to bude aplikací.Kdyby jsi měl něco nového tak bys mi to mohl poslat r.habada@seznam.cz Dík

evza
hodnocení

0x

Mám posledních 14 dní stejný problém. Vše fungovalo v pořádku, jak na wifi, tak na síti.Teď se dlouho načítá a pak zahlásí nelze se připojit k serveru. Už jsem přeinstaloval aplikaci a výsledek je pořád stejně špatný. Co víc udělat?

Nejnovější informace - aplikace ČT 24 ani ČT 4 momentálně nefungují,byly staženy z Nokia Store a prozatím nevím,kdy se rozběhnou.

doplněno 22.12.11 23:34:

Tak jsem zřejmě napsal drobný blud,zkuste stáhnout odtud (ČT4):

store.ovi.com/...

Je třeba mít účet na Ovi Store,aplikace je omezena autorskými právy pouze na ČR.

Na OVI jsou zřejmě duplicitní aplikace obou programů,jedna nevysílá live.Ale toto nemůžu ověřit,nemám čas.

doplněno 22.12.11 23:37:

Ještě jedno doplnění,už vím,kde se stala chyba:

Zkoušel jsem aplikace hledat na OVI jenže jsem momentálně v Německu a proto se mi nezobrazují.

Omlouvám se za dezinformaci,zkuste stáhnout z toho linku a když tak napište.

Jen upozornění - ČT4 nevysílá nepřetržitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]