Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si pořídít výše zmíněnou tiskárnu, ale mám menší obavy z instalace. Nevím jak je to s těmito novými typy. V PC mi nefunguje CD mechanika, takže nemůžu istalovat z CDéčka. Dá se tato tiskárna připojit jenom přes ovládací panely? Šla by přes tento způsob naistalovat i WIFI?
Předem děkuji za odpověď
Nedávno jsem řešil tu samou tiskárnu, pro změnu synovi chybělo CD...
na poradte.cz/... mi poradili, jak na to, jsou tam i odkazy na stránky, kde jsou ovladače pro 3050.
Nebyl absolutní problém podle jejich manuálu nainstalovat ovladače a to další a tiskárnu uvést do provozu. Napřed PC jen stahoval informace a napovídal, co a jak dál, až před koncem došlo na samotnou tiskárnu.
Jen je třeba dodržet jejich postup, například nepřipojovat tiskárnu k počítači, dokud k tomu program sám nevyzve.
Nainstaloval jsem všechno, už jen ze zvědavosti, co to všechno umí a co HP nabízí... syn má velkou paměť,( teda jeho PC) odinstalovávatje dost času, podle zkušeností a potřeby..
držím palce!
Na CD bývají nutné ovldače pro správný chod tiskárny a další podpůrný software. Pokud nemůžeš instalovat z CD, zkopíruj si celý obsah instalačního disku na flash disk a odtud instalaci spusť. V mnoha případech si operační systém ovladače nainstaluje v nějaké základní verzi sám. Další možností je stažení ovladačů z internetu ze stránek výrobce tiskárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.